Masion Moët is geopend!

Weet je nog? Dat ik na mijn bruiloft twee romantische nachten bij Parc Broekhuizen ging logeren? Nou jongens: ik heb nieuws! Slapen bij Parc Broekhuizen is nu nóg fantastischer omdat je een speciaal champagne arrangementje kunt boeken. De komende weken is Parc Broekhuizen in Leersum omgetoverd tot Maison Moët, een sprankelende plek om een magische nacht te spenderen.

Voor de gasten die een kamer boeken is er een speciaal ontvangst door Monsieur Moët himself. Deze beste man begeleidt je van het begin tot het eind en zorgt dat het je aan niks ontbreekt. Het knappe interieur is voor de gelegenheid in een champagne jasje gestoken en de suites dragen namen van belangrijke figuren uit de geschiedenis van het champagnehuis. Van al deze champagne wordt men natuurlijk dorstig daarom begint het luxe feest met een champagne tasting in de wijnkelder. Bubbels maken hongerig en uiteraard kun je aanschuiven voor een verrukkelijk 5-gangen champagne diner zoals het heurt met digestief. Het moët niet gekker worden! Voor de gelegenheid kun je jezelf zelfs hullen een prachtige designer kleding voor een extra chique avond! In de suite wordt je in de watten gelegd met fijne cadeautjes en in de ochtend wordt je verwend met een ontbijt op bed. Geen zin om zelf te rijden? Dan boek je toch de VIP-service, waarmee je opgehaald en thuisgebracht wordt in een BMW 7 Serie met chauffeur.

Dit kost het
De prijs voor een verblijf in Maison Moët is €230,- of €250,- per persoon afhankelijk van de suite. Dit is inclusief:
diner maison moët
Dit krijg je
Suite (2 personen);
Champagne tasting;
5-gangen-champagne-diner;
Digestief;
Home cinema;
Petit-déjeuner.
champagne
Boek snel!
Sta jij te popelen om een avondje te ploppen? Boek dan hier je verblijf! Dit is toch té leuk als verassing voor je lief of beste vriendin? Er zijn nog enkele kamers beschikbaar dus wees er snel bij.