Mark your calendar: Dutch Creativity Festival 20 & 21 september

Laat die party animal maar in je naar boven komen, het festivalseizoen is losgebarsten hoor! En waar je snel zal denken aan een dansje doen op uptempo beats, zon of plensbui op je bol, een biertje hier en daar, en een zwaar hoofd de volgende dag, zijn festivals anno 2019 veel meer dan dit. Denk bijvoorbeeld aan het Dutch Creativity Festival op vrijdag vrijdag 20 en zaterdag 21 september. De speeltuin voor nieuwsgierige, creatieve geesten. Noteer je ‘m?

Nieuw: Dutch Creativity Festival

Ook al zijn we als landje nog zo klein van stuk, qua creatieve uitspattingen mogen we onszelf scharen tot de groten der aarde. Een festival kon dan ook niet lang uitblijven. Dutch Creativity Festival is het eerste Nederlandse event dat – komt-ie – ‘…een focus heeft op multidisciplinaire creativiteit en connecties legt tussen creatieven in de volle breedte, ongeacht vorm of medium.’ Een mega mond vol.

ADCN, de club voor creativiteit, en The Student Hotel zijn de drijvende krachten achter deze happening. Twee brands die hun passie voor creativiteit, creatief talent en design delen. Zij zijn hun krachten gaan bundelen, omdat ze inzien wat the power of creativity is. Het is een onmisbaar ingrediënt dat we terugzien in de reclame tot kunst, maar ook in film, muziek, mode en sport. Creativiteit kent geen grenzen, en dat willen ze maar wat graag tijdens het Dutch Creativity Festival laten zien. Laat je onderdompelen in een mengelmoes van innovatieve labs, mind-blowing masterclasses en alles behalve zoetsappige slaapkamersessies gegeven door enkele creatieve meesterbreinen van Nederland. Een down to earth plek waar de gevestigde orde, talent en merken kunnen mixen en minglen. Zie ik je daar? Je ticket(s) bestellen kan hier.
Dutch Creativity Festival Amsterdam Dutch Creativity Festival Amsterdam