Dompel jezelf onder in luxe met Black Friday

Veel mensen zijn de afgelopen periode al bezig met het uitstellen van hun aankopen tot 24 november, de dag waarop Black Friday is. Prijsknallers met aantrekkelijke kortingen verleiden klanten om hun kerstaankopen vroegtijdig te doen. Van ‘s ochtends vroeg tot in de late uurtjes stonden klanten in de rij voor de winkel om de koopjes mee te pakken. Toch kan een luxe black friday zorgen voor bewustere aankopen.

Gigantische rijen voor de winkel zijn gelukkig verleden tijd, maar de gekte op Black Friday is er nog steeds.

De bandbreedte van Black Friday

Tegenwoordig gaat Black Friday verder dan alleen producten, zo doen verschillende horeca en musea ook mee aan Black Friday. Uiteraard zijn elektronische apparaten de producten die het vaakst afgeprijsd zijn op Black Friday. Tenminste, dat zou je zeggen. In 2022 is de online verkoop van Black Friday kleding met 40 procent gestegen ten opzichte van het voorgaande jaar. Wij verwachten dat deze stijging alleen maar door zal gaan en daarom geven we je graag tips over wat voor luxe en kwalitatieve items je tijdens Black Friday kan scoren.

Jouw luxe Black Friday items voor 2023

Heb jij je winterjas al in huis? Met het oog op de koude dagen raden wij je aan om tijdens Black Friday een winterjas te scoren. Overweeg een kleurrijke winterjas, maar let erop of de kleur past bij de rest van je outfits. Donkere kleuren zijn vaker makkelijk te combineren en altijd een goede keuze.

Met het oog op de feestdagen denken wij ook al na over de outfits voor zowel kerst als oud en nieuw. Ga je opvallend met een glitter jurk en lange laarzen, of toch casual met een blouse en spijkerbroek? Wij raden je aan om alvast na te denken over jouw outfit voor de feestdagen, wie weet scoor je jouw outfit met een leuke korting!

Wanneer start Black Friday?

Hoewel Black Friday dit jaar officieel pas op vrijdag 24 november is, start de korting vaak al een stuk eerder. Zo is het fenomeen ‘Black Week’ ontstaan. Black Week begint vrijdag 17 november en eindigt vrijdag 24 november. Daarnaast zijn er ook winkels die Black Friday doortrekken tot maandag 27 november om Black Friday met Cyber Monday te combineren. Bij een aantal winkels is Black Friday nu al begonnen, zo is het al Black Friday bij Omoda. Als je niet kunt wachten om te shoppen en te genieten van flinke kortingen, raden we je aan om nu al gauw online te kijken waar jij je koopjes kan scoren!