Logeren bij Francis Ford Coppola: de Blancaneaux Lodge

Na mijn doldwaze avonturen in de omgeving van San Ignacio, West Belize, reis ik verder naar een andere bijzondere accommodatie: ik mag logeren bij de mooie Blancaneaux Lodge van Francis Ford Coppola, ja die ene van The Godfather….

Een chauffeur van de Blancaneaux Lodge pikt me op bij Lower Dover. Ik neem afscheid van lieve Maddy, de 7 honden en de heerlijke hibiscuswijn. Al snel gaan we van de geasfalteerde weg af en hobbelen we over stoffige zandwegen steeds verder weg van de beschaafde wereld.
Little Wanderbook
Blancaneaux Lodge 2

Little Wanderbook

Little Wanderbook

Blancaneaux Lodge is een afgelegen paradijs. Bij aankomst krijg ik een heerlijk ijskoud drankje aangeboden. In mijn Riverfront Cabana staan gevaarlijk lekkere, complimentary, Creoolse koekjes met kokos en in de minibar staat natuurlijk de beroemde Coppola-wijn. De kamer is ingericht met veel hout en Balinese invloeden. Zo mooi! Er staat een schelp met de tekst “shellphone” op het bureau, waarmee ik de receptie kan bellen! Vanaf mijn balkon kijk ik uit over de watervallen en stromende rivier. Wow!!

Kijk voor de rest van deze post, meer foto’s en meer Belize op www.littlewanderbook.com

Je kunt Little Wanderbook ook volgen op Instagram & Facebook!