Life can be SIMPLE AS THAT!

Toen we Nourished Nederland oprichten gingen we op zoek naar een huidverzorgingsmerk zonder poespas met een sterke missie. Snel kwam we uit bij {Simple As That}, vanaf dag één hadden we een super goede relatie met Founder Danielle Glover. Wat een inspirerende vrouw!

{SIMPLE as that} is opgezet door de Australische Apotheker Danielle nadat zij ontdekte dat veel van de ingrediënten in dagelijkse huidverzorgingsproducten carcinogene stoffen bevatten en endocriene verstoringen- en irritaties aan de huid kunnen veroorzaken. Maar waar ze nog meer van schrok is dat het gebruik van deze stoffen wettelijk goedgekeurd is. Als apotheker, met haar kennis en achtergrond wilde ze hier verandering in brengen. Dat is haar heel erg goed aan het lukken!

{SIMPLE as that} is een betaalbaar, biologisch, eerlijk en vegan huidverzorging merk zonder rotzooi! Minder ingrediënten staan gelijk aan een krachtiger en effectiever product, met minder kans op huidirritaties of allergische reacties. De gehele collectie bevat enkel ingrediënten die je huid kan gebruiken.

Met een groot verlangen om niet alleen de individuele huid gezondheid, maar ook de planeet te helpen bij een betere toekomst, ondersteunt {SIMPLE as that} duurzame, lokale, kleine boerderijen en gebruikt biologische bronnen om ecologische & ethisch verantwoordelijke producten te produceren. Genoeg reden voor ons om dit merk toe te voegen aan onze collectie en hopelijk verovert Danielle nog meer harten (en huidjes)!

Life can be as SIMPLE AS THAT! Benieuwd naar de collectie en reviews? Klink dan hier.

Love & Sunshine,

Erin en Floor

Volg ons op voor meer Nourished Nederland op: Facebook & Instagram Of neem een kijkje in de webshop of blog: Nourished Nederland