Mijn lievelingsshop Vestiaire Collective verkoopt kleding van topmodellen

Wear it like a supermodel, zo luidt de nieuwe pop-upsales voor het goede doel, opgezet door Vestiaire Collective en Toni Garrn. Ik spiek iedere dag wel even op Vestiaire Collective, sterker nog: yours truly schaft hier met grote regelmaat een paar tweedehands designerpumps aan. Mijn liefde voor unieke vangsten is groot en al helemaal al deze designerstukken van modellen worden aangeboden.

Deze modemeisjes weten namelijk wat smaak is en schaffen de mooiste outfits aan. Parels die normaal gesproken buiten handbereik liggen, koop je nu voor een (relatief) prikkie en de opbrengst gaat naar het goede doel. Juist om deze laatste reden doneerden ook topmodellen van Nederlandse bodem Maartje Verhoef en Daphne Groeneveld items voor de Supermodel Fleamarket.

Om het doel extra te spekken is er door Bella Freud, Brits topdesigner, een ‘GIRL EMPOWER’ T-shirt ontworpen. Dit T-shirt is exclusief te koop bij Vestiairecollective.com en past goed bij de Toni Garrn Foundation, een stichting die meisjes in Zimbabwe toegang geeft tot onderwijs en zorgt voor een veilig dak boven hun hoofd. De hele opbrengst van de verkopen uit de pop-upstores én de online verkopen van de modellen wordt gedoneerd aan de stichting. Nog meer reden om jezelf vooral nu een in nieuwe designer outfit te steken.

girl empower

Houd de website in de gaten voor alle informatie van de supermodel sales!

Constance_Theory bag

Schermafbeelding 2017-11-02 om 14.54.14

Schermafbeelding 2017-11-02 om 14.54.24