Deze lentetruien zijn niet alleen mooi maar ook duurzaam

De lente is het allerfijnste seizoen: veel zon maar nooit té warm. Daarom worden we ook in de lente gelukkig van truien. En dan vooral van die superzachte of grote truien die je tijdens een wandeling of eerste borrel op het terras snel even aantrekt. Deze lentetruien kunnen altijd en zijn nog duurzaam ook.

Deze lentetruien in zachte kleuren en pasteltinten kunnen eigenlijk altijd, zowel tijdens een avondje Netflix of als tijdens een videocall met je collega’s. Mooi maar comfortabel.

Grijze trui Filippa K
grijze trui filippa k
Filippa K verkleint opnieuw haar voetafdruk op het milieu met het Zweedse Wol Initiatief (Swedish Wool Initiative). Het wolbijproduct (wolafval dat normaal gesproken wordt weggegooid) dient nu als grondstof voor een gloednieuwe unisex trui.
Grijze unisex trui, €225 Filippa K

Cashmere sweater

The Make is een Nederlands merk met een voorliefde voor tijdloze, seizoenloze en leeftijdloze investment pieces. Met liefde ontworpen van hoogwaardige materialen voor een lange levensduur. Want wie zegt dat je elk seizoen een nieuwe garderobe nodig hebt? Deze cashmere trui is voor elk seizoen.

cashmere trui

Cashmere trui, €240 via The Make

Gestreepte turtleneck
Een klassieker in je kast: een gestreepte trui. Casual en chic, het is maar nét hoe je ‘m draagt.Teym staat voor stijlvol, tijdloos en de essentie van een capsule wardrobe. Ze maken alleen maar items die het waard zijn om gedragen te worden.
teym
The Merino Sweater, €139 Teym