Le Labo Mousse De Chene 30 een ode aan Amsterdam

In mijn Amsterdamse badkamer prijkt sinds kort een nieuw parfum: Mousse De Chene 30 van Le Labo, een parfum speciaal gecreëerd voor de stad Amsterdam en dat is niet vanzelfsprekend. Er wordt slechts eens in de vier jaar een City Exclusive van Le Labo gepresenteerd en dit parfum voor Amsterdam zal dan ook alleen in Amsterdam verkrijgbaar zijn.

Voor de liefhebber van parfum blijft deze geur exclusief want in een tijd waarin we alles online kunnen bestellen, is niks écht exclusief. Deze geur wordt dan ook niet per post verzonden, je moet er moeite voor doen. De goddelijke geur is gecreëerd door Daphnée Bugey en is traditioneel en progressief tegelijk. Net als Amsterdam… vertrouwd en vernieuwend. Je ruikt Mos, patchoeli, pittige en warme specerijen. Een flawless geur die al net zo elegant en verslavend is als Amsterdam zelf. Niks is zo bekoorlijk als het dragen van een mooi parfum en dat mijn naam op deze exclusieve geur staat is dan ook een eer an sich. In een wereld die wordt gedomineerd door geuren is het extra bijzonder om er een typerend voor jouw eigen stad te dragen.

mousse de chene

Le Labo Mousse de Chene 30 is vanaf 1 tot en met 30 september verkrijgbaar bij alle Le Labo boetieks en corners ter wereld. Vanaf 1 oktober is de geur exclusief bij Skins Cosmetics Amsterdam en Skins Cosmetics Laren verkrijgbaar en NIET in de webshop.

50ml € 264
100ml € 385