LABAREAU: skincare om in te investeren

BLOY Institute, dé boutique kliniek in Amsterdam-Zuid voor effectieve huidverjongende en huidverbeterende behandelingen, werd opgericht door Lindsay van der Looij. De kennis en manier van werken van entrepreneur en skin expert Lindsay zijn uniek. Wij vinden het bewonderenswaardig hoe ze van haar passie haar werk heeft gemaakt. Al jaren komt bekend Nederland bij BLOY institute over de vloer voor een mooiere huid. Niet zo gek dat Lindsay besloot om met haar jarenlange ervaring, skincare naar een hoger niveau te tillen. Haar luxe anti-aging merk LABAREAU is na drie jaar uitgebreid onderzoek en nauwe samenwerkingen met een team van experts en biochemici eindelijk een feit.

Lindsay spreekt altijd vol liefde over haar vak. In haar boutique kliniek heeft Lindsay altijd al gewerkt met hoogwaardige skincare producten. Verschillende high-end producten passeerden de revue en bij Lindsay begon het te kriebelen: het kán beter, mooier en exclusiever. Met gevoel voor de markt en veel kennis heeft ze haar hart gevolgd en de mooie producten van LABAREAU ontwikkeld waarvan wij het resultaat kunnen waarderen! Een uniek merk zoals LABAREAU was er nog niet! Praktijkervaring en wetenschap komen samen in een opvallend en uniek jasje. Waar de meeste skincare dezelfde uitstraling heeft (wit en klinisch) pakt Lindsay het anders aan door een statement te maken met rode, glazen verpakkingen met gouden details. Beeldig!

Lindsay BLOY

Wat mogen we verwachten van LABAREAU

LABAREAU bevat alles voor een gladdere, vollere en stevigere huid. De producten bevatten collageen én er is gebruik gemaakt de nieuwe unieke SAXZ-12®️-technologie. Deze exclusieve technologie is geformuleerd met krachtige, hoog geconcentreerde ingrediënten waardoor fijne lijntjes, rimpels en poriën vervagen en de huid jonger oogt. Het mooie aan de producten is dat deze de huid stimuleren om zelf ook aan het werk te gaan. Iedere huid beschikt immers over anti-aging capaciteiten maar je moet deze wel triggeren.

LABAREAU

De high-end lijn bestaat uit acht exclusieve anti-aging producten. Deze producten zijn perfect op elkaar afgestemd en voorzien verschillende huidtypes daarom in alle behoeftes. Met LABAREAU haal je een volledige beautyroutine in huis voor een gehydrateerde, stralende en volle huid.

Je koopt de skincare van LABAREAU hier online.

Lees ook het interview met Lindsay van der Looij