Kijktip: niet te missen op Netflix in juli

Wat valt er te zien deze zomer? Met een regenachtig seizoen achter de rug hebben we heel wat af gebinged. Reden voor nieuwe aanwas op de buis! Gelukkig zijn er weer een aantal nieuwe series (of seizoenen) op Netflix in juli waar wij blij van worden.

Heist


Baalde jij ook zo na de laatste aflevering van La Casa de Papel? Dan is de docu-serie Heist iets voor jou! Grote overvallen worden gepleegd en miljoenen aan geld worden gestolen. Komen de daders hiermee weg of worden ze toch gepakt? Ze vertellen het je zelf!

Mine


De serie Mine geeft een inkijkje in de mysterieuze levens van de rijkste mensen op aarde. In de serie volgen we twee vrouwen uit hoogstaande families in Zuid-Korea die op zoek zijn naar hun identiteit. Ze zijn verwikkeld in een wereld vol bedrog en geheimen en ze zijn vastbesloten om geluk te vinden. No matter what. 

Sky Rojo


Coral (Verónica Sánchez), Wendy (Lali Espósito) en Gina (Yany Prado) vertolken de hoofdrollen in de Spaanse serie Sky Rojo. Waar ze in het eerste seizoen vertrekken uit het bordeel waar de zaken er niet zo best aan toe gaan, gaat seizoen twee verder met de ontsnapping aan hun pooier. Dit keer zijn de vrouwen aan de macht en gaan ze achter hun pooier aan.

 

Heb jij nog tips voor Netflix in juli? 

 

Lees ook: Gent voor luxepoezen