Kerstkleding in coronatijd: heel veel glitter!

Waar is het feestje? Thuis is het feestje. Wat trekken we aan? Glitter! Let’s be honest: we vieren kerst dit jaar in een intieme setting. Aan het kerstdiner zou je gerust in een huispak aan kunnen schuiven. Toch zijn de feestdagen – zeker when in lockdown – de perfecte tijd om jezelf op te tutten. We got you covered met glitter. Veel glitter! Want zeg hé, kerstkleding in coronatijd mag júíst de boel een beetje opvrolijken.

Kerst is de mooiste tijd van het jaar. We vieren, eten en drinken en steken enorm veel kaarsjes aan. De kerstboom schittert in het midden van de kamer en welja… jij schittert ook. Patrizia Pepe heeft namelijk veel glitter items waar je van gaat stralen.

Patrizia pepe

Glitter top

Patrizia pepe glitter

 

Je shopt de items op de website van Patrizia Pepe

Wanneer je kiest voor glitter, is het natuurlijk het allerleukste om jezelf all the way in een glitter look te hijsen. Al snappen we het heus wel als je de glitters combineert met een comfortabele trui of een fijne broek. Alles kan! Kerstkleding in coronatijd is de manier om uit te pakken maar het fijne is, je hoeft de deur niet uit en je kunt er dus op los combineren.