Kun jij de juiste bank voor jouw woonkamer maar niet vinden? 

Een huis inrichten is een van de moeilijkste dingen die er is. Ten eerste moet je goed rekening houden met de afmetingen van je woning, daarnaast moet je kijken wat je allemaal met jouw budget kunt kopen. Alsof dat nog niet moeilijk genoeg is, wil je ook nog graag iets kopen dat bij jouw smaak aansluit. Daarnaast moet een bank ook nog lekker zitten.

Geen wonder dus dat veel mensen vastlopen in het vinden van de perfecte meubelen voor bijvoorbeeld hun woonkamer. Hoog tijd dus om eens stil te staan bij een optie die je misschien niet had verwacht: de modulaire bank. Deze kan heel veel problemen oplossen omdat het mogelijkheden biedt die andere banken niet bieden. Wij vertellen je er graag alles over.

Een bank zoals jij hem wilt

Misschien ben je al een aantal keren naar de woonboulevard gegaan om daar op zoek te gaan naar de bank die het beste in jouw woonkamer past, maar je bent steeds met lege handen thuisgekomen. In dit geval is het goed om eens te kijken naar een modulaire bank.

Zoals de naam al aangeeft is dit een bank die je geheel zelf kunt samenstellen. Je kunt namelijk losse onderdelen kopen en op die manier een bank vormen zoals jij hem wilt hebben. Dat betekent dat je dus kunt maken wat jij wilt of wat jouw ruimte nodig heeft.

Wil jij graag een kleine hoekbank maken? Of wil je juist een heel lange bank tegen een van je muren plaatsen? Een modulaire bank maakt alles mogelijk. Het enige wat jij hoeft te doen, is de juiste elementen samenstellen zodat jij precies het resultaat krijgt waar je naar op zoek was.

Hoeveel zitplekken heb je nodig?

Een modulaire bank kan worden samengesteld uit losse onderdelen, te weten: een 1-zits, een 1,5-zits en een 3-zits deel. Wil jij graag lekker op de bank kunnen liggen terwijl jij naar de tv zit te kijken? Neem dan ook een longchair. Dit is een deel dat zonder rugleuning geleverd wordt. Wil jij er toch liever een rugleuning bij? Kies dan voor een ottomane. Wil jij graag een flexibel voetensteuntjes hebben?

Dan is het aan te raden om er een losse hocker bij te kopen. Je kunt alle onderdelen van de modulaire bank aan elkaar koppelen met de bijgeleverde koppelpunten. Deze zitten onder je bank waardoor je van alle losse delen een perfect geheel maakt.

Kom inspiratie opdoen!

Het voordeel van een modulaire bank is niet alleen dat je hem zelf samen kunt stellen, maar ook dat je hem naar hartenlust kunt veranderen. Je kunt alle onderdelen aan elkaar koppelen, maar je kunt zo ook allemaal los van elkaar gebruiken.

Zo creëer je een dynamische opstelling die ideaal is wanneer vrienden op bezoek komen. Je zit dan niet allemaal op een rijtje, maar fijn tegenover elkaar waardoor je een leuk gesprek kunt voeren.

Kom eens inspiratie opdoen in de winkel van Lowik. Hier vindt je echt eindeloos veel interessante mogelijkheden.