Dit is de perfecte schoenenkast voor de Nederlandse vrouw

Vrouwen zijn gek op schoenen en kunnen er nooit genoeg hebben. In tegenstelling tot kleding heb je niet opeens een maatje meer tijdens het passen. Schoenen kunnen je zelfvertrouwen een flinke boost geven en daardoor zit je letterlijk beter in je vel. Niet zo gek dat Nederlandse vrouwen vaak meer schoenen hebben dan dagen in de week. Voor verschillende gelegenheden wil je natuurlijk een verschillende exemplaren uit de kast trekken. Deze schoenen zijn daarom onmisbaar voor in de schoenenkast van de Nederlandse vrouw. Heb jij ook zo’n perfecte schoenenkast?

nubbik

Nubikk

Sneakers
Hoe graag we iedere dag het liefst een stel hakken uit de kast zouden trekken: de sneaker doet het beter. We zijn nou eenmaal niet gemaakt om de godganselijke dag op hakken te door te spenderen. Nederlandse vrouwen rennen van hot naar her en de Nederlandse straten zijn ook niet gemaakt voor elegante pumps. Hoe vaak ben je wel niet een pump verloren omdat deze bleef hangen tussen de straatstenen? Juist. Een sneaker is altijd goed en je kunt de sneaker stylen op verschillende manieren. Ook onder een jurkje of rokje staat ‘ie top! Het Nederlandse merk Nubikk weet precies welke sneakers mooi zijn voor in jouw schoenenkast.

fred de la bretoniere

Fred de la Bretonière

Enkellaarsjes
Geen zin in een sneaker of heb je een wat serieuzere gelegenheid waarbij een sneaker niet volstaat? Dan loop je weg met het enkellaarsje. Zeker als het regent (en dat doet het vaak) is dit fijn schoeisel waarbij je voeten droog blijven. Enkellaarjes zijn er in alle soorten en maten. Denk aan (fake) slangenleer, suede of gevlochten leer. Laarsjes zijn er met veters, ritsen en gespen. Do we need to say more? Er is altijd een exemplaar dat bij je past en bijna alle Nederlandse vrouwen bezitten wel een prachtig paar van het Nederlandse veelzijdige merk Fred de la Bretonière.

nubbik

Nubbik

High heels
Ook al draag je je hakken niet dagelijks, je hebt ze écht nodig. Al zijn het je zitschoenen op een feestje. Bijna alle Nederlandse vrouwen bezitten wel een subtiel hakje en met feesten en partijen komt deze elegante schoen uit de kast. Een pump staat namelijk immer goed onder een rokje of jurkje maar geeft ook klasse aan een jeans! Comfort lijkt het voor veel moderne vrouwen toch de winnen van pijn en daarom is een hak in de meeste gevallen alleen geschikt voor bepaalde gelegenheden. En dan nog… aan het einde van zo’n gelegenheid zou je willen dat je andere schoenen bij je had.

flatje

Fred de la Bretonière

Flatjes (of ballerina’s)
Mochten je hakken echt te veel worden aan het einde van de avond, dan tover je toch je platte schoenen uit je tas? Een paar extra schoenen in de tas is hét geheim van Nederlandse vrouwen die regelmatig hakken dragen. Mocht de voeten het gehakte leven niet meer aan kunnen? Dan wissel je snel van schoeisel. Tegenwoordig heb je zoveel keus wat flatjes of ballerina’s betreft dat je er nog steeds knap bijloopt. Denk aan glitters, panterprintjes en andere kekke prints. Nee platte schoenen zijn alles behalve saai.

Wat extra kleur in je schoenen? Kijk dan ook eens naar de sokken van het nieuwe Amsterdamse sportsokken merk FLINCK.