Het is bijna moederdag en dit wil je samen doen!

Eigenlijk is het iedere dag moederdag, dit wil zeggen dat we het hele jaar door lief voor elkaar moeten zijn. Maar een extra dag om samen door te brengen kan nooit kwaad, toch? Daarom zetten wij drie fijne Amsterdamse plekken op een rij waar het met moeders aanstaande zondag goed toeven is!

ARC.

ARC.


Moederdag lunch | ARC.
Het is zonde dat de zon zondag niet schijnt want restaurant ARC. heeft een van de fijnste terrassen van Amsterdam. Ach… binnen kun je ook heerlijk zitten en de lunch is GODDELIJK. Je eet à la carte of kunt voor een tasting menu gaan, een proeverij van 10 verassende gerechten en amuses. De plek aan de Amstel is een oase van rust in de stad en eventueel kunnen jullie samen nog een spa treatment boeken in het naastgelegen hotel.
Kijk snel op de website van ARC.

the duchess
Speciale Moederdag Chocolate Explosion | THE DUCHESS
Oké, oké… ik kom wel eens vaker bij THE DUCHESS voor het bekende dessert: the Chocolate Explosion en met moederdag hebben ze weer een nieuwe variatie! Van 11 tot 18 mei kun jij jouw moeder verassen met de meest KNAPPE zoetigheid die je je maar kunt wensen. Lekker sjiek doen onder het genot van een kopje thee, what else do you want? pure verwennerij voor twee!
Kijk snel op de website van THE DUCHESS

Foto: AP Bloem

Foto: AP Bloem


Bubbles & Bloom flower workshop | Bluespoon
Zondag 13 mei is het een fleurige bedoeling bij Bluespoon aan de Prinsengracht in Amsterdam. AP Bloem, de beste bloemist van Amsterdam, geeft een bloemenworkshop onder het genot van een ochtendcocktail. Na de workshop kunnen jullie genieten van een heerlijke Bluespoon’s Sunday brunch met een speciale verassing voor alle moeders! Koop snel een kaartje!
Kijk snel op de website van Bluespoon

Lees ook: het veggie festival komt eraan!