Interieur oplossing: nóóit meer kleding over je stoel

Een mooi, stylish huis, hoe doen mensen dat? Ten eerste vinden ze altijd knettergoeie items voor in het interieur. Daar moet je een oog voor hebben maar dit is niet het enige dat telt. Je interieur is namelijk altijd knapper als het opgeruimd is. Maar wat doe je dan met die stoel vol kleding? Niet bepaald netjes. Doormiddel van een wasmand houd je de stoel leeg en daardoor blijft je slaapkamer ruimtelijk en netjes. Zo kom je pas écht tot rust.

We waren al op Badkamerstore.nl vanwege de spetterende deals op het gebied van je badkamer. Daar hebben wij onze handdoeken, haakjes, badmat en andere accessoires vandaan. Maar ik had eigenlijk nooit gedacht aan extra wasmanden in huis. Waarom zou je drie wasmanden aanschaffen als je al een goede hebt staan? Nu weet ik het en het was niet eens mijn idee.

Mijn man en ik kibbelen nogal wat af als we het over het huishouden hebben. Ik vind dat hij alles laat slingeren en hij vindt het irritant dat ik zo opruimerig ben. In plaats van blijven hangen in ruziënde patronen kwam hij met een eenvoudige oplossing: hij wilde een wasmand op de slaapkamer. Ik dacht: ‘als dít de oplossing is, breekt mijn klomp’ maar je snapt, die wasmand kwam er. Op Badkamerstore.nl vond ik een mooi exemplaar voor op onze slaapkamer. Met een beetje geluk slingeren er nooit meer kledingstukken, sokken of onderbroeken door het huis en wat denk je? De stoel die normaal bezaaid is met kledingstukken staat nu weer als een pronkstuk in de woonkamer. Zo simpel kan het zijn! Geef je man een wasmand en je huis blijft opgeruimd. Like!

wasmand badkamerstore
Wasmand zwart, €109,95 via Badkamerstore.nl