Inslaan: de mooiste kerstcadeaus

Kerstcadeau’s zijn er in alle soorten en maten, en vooral voor vrouwen lijken de keuzes eindeloos. Voor mannen is het lastiger om een origineel presentje aan te schaffen maar ook daar is aan gedacht. Een kerstcadeau dat helemaal voor jou, you, toi bestemd is vind je hier. Zelfs als je alles al hebt, is een geurkaars, fles bubbels of extra kersdecoratie immer een goed idee!

Uniek handgemaakt schaakspel van Four Leaves

Dit unieke handgemaakte schaakspel is in beperkte oplage verkrijgbaar en oh zo beeldig! Het is het ultieme cadeau voor jezelf of voor iemand die je dierbaar is. Het spel zit vol referenties naar de eeuwenoude optocht die elke zomer plaatsvindt in Kandy, de vroegere hoofdstad van Sri Lanka. Met dit kleurrijke, bijzondere schaakspel ben jij samen met vrienden of familie nog uren zoet! Four Leaves doneert voor elke aankoop een jaar school aan een weeskind in Sri Lanka.

schaakspel four leaves

Schaakspel van Four Leaves € 330,- https://www.four-leaves.com

Geurkaars Bolsius Unity

Een lekkere geurkaars kan ons altijd bekoren. Je hebt er nooit genoeg want wie wil er nou geen voorraadje geurkaarsen in de kast hebben staan? Wij kunnen niet zonder! Zeker niet nu we de komende weken vaker thuisblijven. En alsof de makers van het bekende kaarsenmerk Bolsius dit ruiken, hebben ze een hele speciale collectie geurkaarsen gelanceerd om de knusse, intieme momenten thuis nóg geriefelijker te maken. De nieuwe collectie is gemaakt met natuurlijke extracten, de beste ingrediënten en liefde voor alles wat leeft. Met natuurlijke vegan wax en zonder palmolie of dierlijke grondstoffen. De geurkaarsen zien er ook beeldig uit door de inbreng van de Nederlandse ontwerper Lex Pott.

bolius

Bolsius Unity geurkaars – Touch of Softness, €19,99 via Bol.com

Kerstboomdecoratie

Onze verslaving? Kerstboomdecoraties! Elk jaar mogen we weer een mooi ornament voor in de boom uitzoeken. Zo wordt onze kerstboom steeds beter gevuld. De extravagante Christmas Glam-Collectie van Jotex is een feestje om naar te kijken. Kerstboomdecoraties in de vorm van ballonnen, avocado’s, hotdogs en pinguïns zorgen vast en zeker voor een vrolijk kerstfeest. Vind je normaal niet gek genoeg en houd je van uitpakken? Dan zijn de bijzondere decoratiebeelden een verrijking in jouw kerstige huis!

jotex

Hubert decoratiebeeld, €135 Jotex

Bubbels van Ruinart

Een fles bubbels is áltijd feest. Hoe je het ook went of keert, van champagne komt iedereen in hogere sferen. Zeker een goede fles – zoals onze lieveling: Blanc de Blancs van Ruinart – is écht een cadeautje. Met een beetje geluk wordt de fles meteen geopend en krijgt de gulle gever zelf ook een glas. Santé!

Ruinart

Reed Diffuser Diptyque

We hadden het al over geurkaarsen maar die zijn op een gegeven moment op. Deze Reed Diffuser van Diptyque blijft. Het prachtige glazen reservoir met facetten speelt met licht en reflectie en creëert een prismatisch effect. De diffuser is gevuld met het iconische baies concentraat waardoor frisse en pittige noten van zwarte bessen vermengd met de bloemige accenten van roos door de ruimte verspreid worden. Zalig! En uiteraard gemaakt om bij te vullen.

kerstcadeau skins

Reed Diffuser Diptyque, €150 via Skins Cosmetics

Kimono van Halsduk

Hul jezelf of een ander in liefde met deze prachtige, one-of-a kind kimono van Halsduk by Esmee. Een uniek cadeau wat niemand anders heeft. Dit kimono jasje is gemaakt van exclusieve ‘restant’ designer stof. De rijke zijden jacquard stoffen zijn uitsluitend van de beste kwaliteit en een plaatje om te zien.

halsduk

Kimono, €563 via Halsduk by Esmee