Hul je in glitter voor een feestelijke decembermaand bij THE DUCHESS of MR PORTER

Heb jij zin om all dressed up iets leuks te doen tijdens de feestdagen? Dan hebben wij goed nieuws! Hartje Amsterdam (vind ik leuk!) bevinden zich twee sjieke hotels waar het ook als dagjesmens goed toeven is.

duchess
THE DUCHESS
Bij THE DUCHESS ontsnap je aan het gure weer en strijk je neer op een van de fluwelen of leren banken. Je besteld een signatuur Afternoon Tea speciaal voor de feestdagen en bent uren zoet met rood gekleurde macarons, exclusieve theevariaties, red velvetcake en natuurlijk: CHAMPAGNE! In December zal er ook een grote kerstboom prijken en de Christmas Afternoon Tea is verkrijgbaar van 18 tot en met 31 december van 12.00 tot 17.00.
MR PORTER 1_preview
MR PORTER
MR PORTER is een geval waar je in de zomer én winter goed kunt toeven on top of the city. Je ziet mij niet op het dakterras (veelte koud!) maar ik neem plaatst bij de open haard. In het centrum van Amsterdam is dit een van de weinigen plekken waar je zo knus en gezellig kunt keuvelen terwijl je naar het knisperende vuur staart. Om nog even terug te komen op dat dakterras: met Oud&Nieuw is het daar natuurlijk wel knallend mooi! Je zit front row om al het vuurwerk te aanschouwen, na het speciale diner van €110 met verschillende mezes. Naderhand in de mood voor een afsluitende parteh? Bij MADFOX feest je tot vier uur ’s nachts door. Ik bedoel maar!
MR PORTER Winter Terrace_preview