Huisdieren met smaak, dit is waar ze van gaan knorren en kwispelen

Wat hebben ze een luxe lui leventje hè, die huisdieren. Om de paar uur een voerbak vol, slapen, spelen, weer eten, drinken and repeat. Nu zijn we (maken we geen geheim van) van het soort dat alles wat we in huis halen, als het even kan, een hoog schoonheidsideaal nastreeft. Zo ook voor alle items die de vrolijke viervoeter nodig heeft. Of waarvan wij vinden dat ze ze nodig hebben. Iets met het nuttige met het aangename combineren. Interieurwebshop MADE.com is je go to adresje!

5 essentials waar huisdieren niet zonder kunnen

Kijk. Max, Luna of Boris gaan je niet vertellen hoe zij hun mandje het liefst gespreid hebben, of uit welke voerbak ze het liefst als semi-stofzuigers hun voer naar binnen werken. Laten we het zo zien dat ze dat deel aan ons baasjes overlaten. Vinden we dat erg? Zeker niet. Vinden we het een uitdaging om items voor huisdieren te vinden die een deurtje verder gaan dan alleen het praktische deel? En óf! Been there, done that. En dus delen we een lijstje met musthaves en hebbedingetjes voor huisdier & co. Hier moet je wezen, hier moet je zijn:

 1. Etensbakjes
  Eten, eten en nog veel meer eten. Oh, ook nog een snoepje? Doe ‘ns gek! Als je het hebt over huisdieren dan hoort daar een kek etensbakske bij. Nu zijn die er in alle vormen, maten en prijscategorieën. Onze lievelings is by far de marmeren mooiboy. Voor het oog dik in orde, voor Minoes, James of Burger materiaal dat niet aan het kinnetje irriteert (voorkomt acne, het is echt). Pluspunt tijdens zomerse hitte is dat het natuursteen de voeding en het water purrrfect koel houdt. Scheelt je om het uur corvéedienst.
  marmeren etensbakjes MADE.com.   MADE.com bank huisdieren
 2. Huisdierenmand
  Omdat slapen a.k.a. mij-niet-bellen de tweede favoriet van huisdieren is, kan je niet om een mand (of twee) heen. Je weet wel, zo’n exemplaar waar je zelf haast in zou willen kruipen. En dat geen doorn in het oog in het huis is. Let er bij het kopen van het gouden nestje op dat het groot en vooral fluffy genoeg is. Okeisgoed!
 3. Nagelknipschaartje
  In de categorie ‘pet care‘ hebben we er ook nog eentje. Nagels van huisdieren groeien als kool, en dus is een huisdiervriendelijk nagelknipschaartje mucho nodig. Lees je van tevoren wel even goed in als nieuwbakken mani- en pedicure. Nail it!
  borstel huisdieren

 4. Borstel

  Katten hebben hun personeel, honden hebben een baasje. Maar dat baasje moet net zo goed regelmatig de kroesbol uit de klit halen. Dit doe je met een speciale borstel. Massage voor de natte neus, minder rondslingerende haren in huis voor jou.

 5. Spul voor het zomerseizoen
  En als hekkensluiter zijn er producten die ervoor zorgen dat alle loebassen en katten het hoofd koel kunnen houden wanneer het kwik stijgt. Als er namelijk één ding is wat je absoluut wil voorkomen, is oververhitting bij huisdieren. Omdat we het in dit artikel graag gezellig houden de tip om verkoelingsitems te kopen. We noemen een koelmat, koelvest of koelband.
Gun jij je huisdier net als jezelf een portie het-oog-wil-ook-wat spullen, surf dan naar MADE.com. Om te jubelen!