Hotspot: breakfast party bij Mr. Porter in Amsterdam

Hoewel het in het buitenland heel gewoon is, zijn we in Nederland niet echt gewend om buiten te deur te ontbijten. Maar als je de tijd hebt zeg ik: doen!

Afgelopen week ben ik gaan ontbijten bij Mr. Porter; het restaurant van het ‘W Hotel Amsterdam’ vlakbij de Dam. Terwijl we de zon zien opkomen en genieten van het panoramische uitzicht over de stad, proberen we een keuze te maken uit al het lekkers.

DIY: maak je eigen winterse geurstokjes!

We kunnen kiezen uit veel bijzondere & klassieke gerechten van het buffet, de verse sapjes (écht vers geperst!) en mogen iets lekkers van de kaart bestellen. Ze hebben ook amandelmelk! Yeah! Daarnaast zijn er huisgemaakte kazen, gegrilde groentes en goed brood van het Vlaams Broodhuis. De keuze is enorm. Naast de verse sapjes staat een fles Prosecco, waarmee je je eigen Mimosa kan maken. Ik denk dat ik nog een keer terug kom!

amsterdam

Ik kies voor de Bircher Muesli met superfoods, zuurdesembrood met avocado en een gepocheerd eitje en probeer ook nog even de pannenkoekjes – de security bij de deur raadde me deze aan dus die mocht ik natuurlijk niet missen -. Wat een heerlijkheden! Het brood met avocado en het gepocheerde ei is echt een aanrader! Zo heb ik het thuis nog nooit gemaakt.

28 dingen die je begrijpt wanneer je altijd in bent voor eten!

hotel

Kijk voor de rest van de post en meer foto’s op www.littlewanderbook.com.