Hotel Monastère Maastricht: Sjiek is mich dat

Hotel Monastère Maastricht: een plaatje om te zien. Er is geen stad in Nederland waar je je echt even in het buitenland waant en dit hotel past perfect in on-Nederlandse sferen. Het klassieke, stijlvolle hotel is gevestigd in een voormalig klooster tussen het Sphinx terrein en de Markt in. Vanaf het hotel wandel je zo naar het centrum, eigenlijk is alles goed per voet bereikbaar. Maastricht is de perfecte stad om te wandelen.

Dit bericht bekijken op Instagram

Oh Mestreech.. it feels like home away from home @hotelmonasteremaastricht . . . . . . . . . #hotelmonasteremaastricht #hotelmonastere #mestreech #maastricht #citytrip #homeawayfromhome #bohostyle #bohointeriors #interiordesign #romanticescape #bohemianliving #thatsdarling

Een bericht gedeeld door Annemarie Hartsuiker- vd Ven (@jesuisannemarie) op

Hotel Monastère is een van de nieuwste hotels van de Amsterdamse club: Vondel Hotels. Daar weten ze wel hoe ze het gasten geriefelijk moeten maken en als het interieur knap is, dan zijn wij verknocht. Mais oui, alles klopt in dit stijlvolle hotel waar de zeegroene muren en kroonluchter je prikkelen om je eigen interieur ook weer op de schop te nemen. De kamers zijn ruim en je slaapt er, afhankelijk van de periode, al voor minder dan honderd euro in de small double room. Door het prachtige printje op het hoofduiteinde van het bed en het artistieke kamerscherm heeft de kamer niet veel andere decoratie nodig. Wij vinden het prachtig! De badkamer is ook erg ruim!
hotel monastere

hotel monastere

hotel maastricht

Café Louis
Voor het ontbijt, lunch, diner of een aperitief kun je bij café Louis terecht. De Parijse vibes zijn zeker in de zomer grandioos aanwezig want het terras lijkt uit een Franse film te komen. Binnen heeft Café Louis een prachtige ruimte met verschillende hoekjes. Zo kun je in de oranje zitjes met uitzicht op de gigantische tuin vertoeven of aan de gezellige gele bar hangen. Op de kaart ook niets dan goeds: garnalenkroketten, bitterballen en oesters! Oh en niet te vergeten, Franse uiensoep die je in Maastricht zeker moet eten.

Kijk voor meer informatie op de website van Café Louis

Waar: Boschstraat 69-71, Maastricht
Website: www.hotelmonasteremaastricht.com