Hotel Alert | Hotel Pillows Anna van den Vondel Amsterdam

Niets zo lekker dan af en toe in een heerlijk hotelbed wakker te worden, wat jij? Knisperende dekens waar je na één keer flink aan trekken niet je kleine teen mee blootlegt. Geen getouwtrek met de dekens. Opstaan met verse croissants, jus d’orange en kaffeeklatsch in een setting die als ‘thuiskomen’ voelt. Bij het reuze charmante hotel Pillows Anna van den Vondel Amsterdam – met het Vondelpark praktisch als achtertuin – kan jij je chill modus volle bak aanzetten. Uit logeren gaan bij dit hotel voelt als een mini-vakantie. Dit. Wil. Je! 

FJIET FJIEUW, HOTEL PILLOWS ANNA VAN DEN VONDEL

Hotel Anna van den Vondel opende de deuren van haar 19e eeuwse prachtpand in januari 2017. De eerste en tevens kleinste telg van het internationale hotelmerk Pillows – inmiddels zijn ze flink internationaal aan het uitbreiden. De raison d’être? Een hotelconcept neerzetten dat meer is dan een onpersoonlijke ‘room factory.’ Dat voelt als een boutique hotel, een hidden gem waar je thuiskomt. Waar de gemoedelijkheid in de lucht hangt. Vandaar ook dat je een alles-in-één service in een luxe omgeving kan verwachten. Geen poeha. Geen opsmuk. Oprechtheid, gezelligheid en waar ‘thuiskomen’ veel meer is dan een hip, kosmopolitisch streven. Bij Pillows hebben ze hun geheel eigen definitie van hotel weten neer te zetten. Chapeau!

        Hotel Pillows Anna van den Vondel Amsterdam     Hotel Pillows Anna van den Vondel Amsterdam

Het ‘coming home feeling’ ervaar je al direct nadat je de behoorlijk zware nostalgische voordeur hebt geopend. Geen standaard receptiedesk. Nee, je wandelt binnen en er staat binnen no-time iemand van de staff voor je klaar om de check-in te doen. De check-in aan één van de marmeren tafeltjes. Drankje erbij. Huisgemaakte chocolade mudcake on the side. Gezellig gechitchat – wat is het personeel leuk zeg, special credits voor Jerald. Een feestje bij binnenkomst. Vervolgens word je begeleid naar één van de 31 kamers. Kamers die prachtig zijn. Stijlvol, chique, van alle gemakken voorzien, superschoon en met rustgevende pastelkleuren in de lead. Wie weet doe je er zelfs nog wat inspiratie voor thuis op.

24/7 service waar je van (dag)droomt

Je kan niet anders dan mega positief zijn over hotel Anna van den Vondel. Maar eerlijk is eerlijk, ergens hadden we ons verheugd op een ontbijtbuffet waar de keuzestress spontaan zou toeslaan. Bij Pillows Anna van den Vondel gaat het er iets classier aan toe. En…dat is me leuk! Neem plaats, bestel je wake-me-up dosis cafeïne en bestel dat type ontbijt waar jij aant oe bent. French, healthy of all the way gaan met het internationale ontbijt. Alles wordt vers door de crew bereid. Niet alleen heel lekker, het voorkomt in vergelijking met een ontbijtbuffet ook nog eens veel voedselverspilling.

Hotel Pillows Anna van den Vondel Amsterdam

Ook nog wel iets heel appetijtelijks om te weten, is dat ze bij Pillows Anna van den Vondel all-day service hebben. YAY! Dat betekent dus gepocheerde eitjes, versgebakken croissants en burgers om 7:00 ’s ochtends, 14:00 of zelfs 01:00 bestellen. Het kan maar zo zijn dat de degene die eerder die dag de check-in nog heeft geregeld, de roomservice voor je verzorgd. De crew is multi-inzetbaar, en kan daar bijspringen waar nodig.

En last but not least, ze hebben een heuse Pillows webshop. En dat is precies dát wat je hoopt dat het is. Heb je superlekker geslapen? Dan kan je – figuurlijk gezien – een strik om het bed doen en bij je thuis laten afleveren. Is dit ein-de-lijk het perfecte kussen voor jou als buik-, zij- of rugslaper? Inpakken maar! Of de kenmerkende geur die je door het hele hotel ruikt, ook die kan jij in je eigen huis halen. Veel van de stylishe stuff van dit boutique hotel kan van jou worden.

Genoeg lekkermakerij. Cherrypick Pillows Anna van den Vondel voor je volgende weekendje weg. Sweet dreams!

Pillows Anna van den Vondel Amsterdam
Anna van den Vondel 6, Amsterdam

Website | Instagram | Facebook

P.s. Weet wel dat het voor rolstoelen en mensen die moeilijk ter been zijn een minder geschikte keuze is. Maar Pillows zou Pillows niet zijn als ze nu al bezig zijn met de aanbouw van een tweede spot in A’dam Oost waar dit geen punt van aandacht is.