Holistische schoonheid bij La Mysore in Bussum

Holistisch wat? Als je het leven holistisch bekijkt, dan kijk je naar het geheel. Volgens het holisme hangt alles met elkaar samen en dus ook op het gebied van schoonheid. We willen er allemaal mooi en fris uitzien en een beauty-behandeling kan je daarbij helpen. Mits je de juiste behandeling ondergaat. In de beauty-industrie is een grote transformatie gaande en Mitra van La Mysore is pioneer op dit gebied. Zij kijkt verder dan een beetje – overigens heel fijn – gefriemel aan je gezicht. Mitra le Grand gaat op zoek naar de oorzaken van huidproblemen doormiddel van een scan. Samen met haar dochter Melody runt ze een hele bijzondere zaak.

Want de uitspraak “schoonheid komt van binnenuit” is toch echt wel waar. Daarom creëerde Mitra de bijzondere Orthomoleculaire & Epigenetische Skin Therapy Treatment. Wanneer je La Mysore binnenkomt, waan je je in een andere wereld. Mitra is een warme en lieve vrouw waardoor je je meteen op je gemak voelt. Ze weet heel erg goed waar ze het over heeft en rekent af met sprookjes dat de grote beauty-fabrikanten je voorhouden. Ze smeert je letterlijk en figuurlijk geen onzin aan maar gaat nauwkeurig te werk aan de hand van een bodyscan in een warme en knusse omgeving.

la mysore

Bodyscan
De bodyscan is bedoelt om je gezondheid in kaart te brengen. Alles wordt zorgvuldig nagelopen, van je darmen tot je bloedvaten. Van vitamines en mineralen tot spoorelementen. Alles heeft met elkaar te maken. Ja, ja. Daar hebben we dat holistische aspect weer maar hoe kan het ook anders? In jouw lichaam hééft alles met elkaar te maken en om jouw energielevels en huid te verbeteren is dit onderzoek super belangrijk. Want je kunt dure crèmes smeren maar als je niet voldoende water drinkt, blijft je huid alsnog droog. Bij La Mysore ga je aan de slag met een mooi plan van aanpak waarbij de binnenkant en buitenkant aan bod komen. Balans is everything!

Crème en parfum op maat
Omdat niemand hetzelfde is, tovert Mitra met potjes, zalfjes en geuren. Ze kan voor iedereen een passend product creëren en dat vind ik zó bijzonder! Waar ga je naar binnen en wordt er ter plekke een product voor jou gemaakt? Ik ben ervan overtuigd dat je beter kunt investeren in één enkele goede crème of serum met hoge concentraties van werkzame stoffen dan in verschillende potjes waarvan je niet precies weet wat erin zit.
La Mysore

Schoonheid van binnen én buiten
De Orthomoleculaire & Epigenetische Skin Therapy Treatment is dus dé manier om jouw schoonheid in z’n geheel aan te pakken. Deze hele fijne behandeling is ontspannend en goed voor de huid. Melody behandelt mij terwijl Mitra met de producten, passend bij mijn advies aan de slag gaat. Naast de unieke Couture Skin Therapy Cream die ter plekke op maat wordt gemaakt, krijg tips voor voeding- en aanvullende supplementen. Zo slik ik al aardig wat supplementen maar zonder vitamine K krijg je hele dure poep, want zonder dit essentiële element wordt alles wat je slikt niet goed opgenomen. Na het onderzoek blijken vooral mijn maag en darmen een probleemzone te zijn. Met name de vertering en opname van voedingsstoffen gaan niet zoals het hoort. Slechts enkele kleine tips zoals van micro water, macro water maken door een beetje zout toe te voegen waardoor de cellen het water beter opnemen, gaan mij helpen om innerlijk en uiterlijk in balans te krijgen. Wanneer ik een hap voedsel neem, is het het beste om twintig keer te kauwen en ik moet meer kokosolie gebruiken. Kost niks maar het helpt je wel verder! Een bezoek aan La Mysore is dus zeker de moeite waard!

Vestiging Bussum: Spiegelstraat 5
Vestiging Emmeloord: Korte Achterzijde 8b