Het mooiste cadeau om te geven: een unieke ervaring

Iemand een cadeau geven is natuurlijk hartstikke leuk! Het moment van het uitpakken van zo’n pakketje alleen al is een feestje op zich. En soms komt er dan eens een cadeautje tevoorschijn waarvan je denkt, dat wil ik ook! Wij ontdekten Experiencegift, een giftcard waarmee je een ervaring cadeau doet. Van een helivlucht tot een luxe rondvaart. Deze belevingen staan bij ons alvast op de verlangenlijst.

1. Helicopter tour & picknick Grand Canyon

Een helikoptervlucht over de Grand Canyon, dat kan niet anders dan spectaculair zijn! In vogelvlucht zie je de Hoover Dam, Lake Mead en Grand Canyon West aan je voorbij trekken. Na de helikoptervlucht land je op een privéplateau met uitzicht op de Colorado-rivier. Tijdens een champagnepicknick geniet je van het spectaculaire decor van rode rotsen. Klinkt als een droomervaring niet?

2. Dineren in de woestijn van Dubai

Nog zo’n onvergetelijke ervaring die wij zelf ook best cadeau willen krijgen. In het hart van het Dubai Desert Conservation Reserve (DDCR) ligt een verborgen parel waar zich dagelijks honderden gazellen en oryxen verzamelen. Tijdens deze woestijnervaring zie je de zon ondergaan tijdens een diner geserveerd door de beroemde Franse chefkok Franck Sanna.

Sorona camp adventures

 

3. Tour naar Yosemite National Park in de States

Een top cadeau als je het ons vraagt: een dagtour naar het wereldberoemde Yosemite National Park. Van de beroemde Yosemite Falls tot de gigantische sequoia’s en El Capitan. Een super mooi cadeau voor wanneer iemand al een reisje naar de States gepland heeft staan en stiekem ook een ervaring die wij zelf zouden willen meemaken!

4. Luxe ballonvaart over Cappadocië, Turkije

We hebben de plaatjes allemaal wel eens voorbij zien komen. Tientallen luchtballonnen die boven het bergachtige landschap van Cappadocië in Turkije dansen. Cappadocië is dan ook dé plek voor het maken van een luchtballonvaart. Super romantisch!

luchtballon

5. Avondcruise door Amsterdam

Ook dichter bij huis zijn er genoeg ervaringen op te doen. Op een bootje door de grachten van Amsterdam is een bucketlist item voor iedere Nederlander. Maar nu geef je natuurlijk liever een luxe avondcruise op een salonbootje cadeau, dan een tochtje op een volgepakte toeristische sloep toch? Je geeft het cadeau met Activitygift.

De giftcard

Twijfel jij dus nog wat je precies cadeau moet doen aan je vader, collega of goede vriend? Met Hotelgift, Flightgift en Activitygift geef je een echte beleving cadeau. Van een bezoek aan het Noorderlicht tot een luchtballonvaart over Cappadocië. Met de kaart heb je de keuze uit meer dan 550.000 hotelovernachtingen, 50.000 activiteiten en zelfs een vliegticket van 1 van de 300 aangesloten luchtvaartmaatschappijen wereldwijd.