Herfst must-have: de geurkaarsen van Anya Smells van Skins Cosmetics

De zomer is echt voorbij en dat heeft voordelen: kaarsen bijvoorbeeld. Hoe knus is het om ’s avonds (of s’ ochtends) een kaarsje aan te steken? Vooral als het een kaars is die warme gevoelens op roept. Een zomerse stranddag of een vroege zondagochtend.

anya hindmarch
Candle Sun Lotion
Deze kaars is geïnspireerd op de zomer die je hebt doorgebracht in de zon. Zo bevat de Candle Sun Lotion ruimt naar Tunesische sinaasappelbloem, Italiaanse Bergamot, cederhout uit Texas, vanille en muskus met tan-lijntjes en restjes schepijs waardoor de kaars fris en bloemig geurt.
Candle Sun Lotion, €55 Anya Smells Skins Cosmetics

anya smells
Candle Coffee
Deze geurkaars is geïnspireerd door de vroege ochtenden. Candle Coffee bevat noten van café abs, galbanum uit Iran, kardemom uit India, vetiver, patchoeli, cederhout uit Virginia, tonkaboon, wierook en barnsteen. Aangevuld met vogelgeluiden en wachtende taxi’s om zo een donkere en houtachtige geur te creëren die de geur vers gezette koffie oproept. Wil je!
Candle Coffee, €55 Anya Smells Skins Cosmetics

anya smells
Candle Baby Powder
De naam zegt het al: deze heerlijke geur herinnert je aan de gelukkig babytijd. Candle Baby Powder bevat bergamot, Italiaanse mandarijn en rozenblaadjes, violetbladeren uit Frankrijk, heliotroop, benzoïne, vanille, tonkaboon uit Venezuela en muskus met een zware dosis slapeloze nachten en de eerste lach om deze zachte, oosterse geur te creëren.
Candle Baby Powder, €55 Anya Smells via Skins Cosmetics