Helpen wimperserums écht?

Natuurlijke volle, lange wimpers a là een setje nepwimpers willen we allemaal wel, niet? Tegenwoordig zijn wimperextensions een ding en het lijkt alsof al mijn vriendinnen plukjes nephaar tussen de wimpers hebben laten zetten. De hele avond staar ik ongegeneerd naar de vol gewimperde blikken en zelfs de volgende dag blijven die lange wimpers door mijn hoofd spoken. Daarom stuur ik een berichtje rond met de vraag: HOE krijgen jullie je wimpers zo beeldig? Wat blijkt? Het is allemaal niet zo ingewikkeld: ze gebruiken gewoon een wimperserum.

Geen nepwimpers dus. Want je moet je beseffen dat je deze pruikjes voor je ogen met grote regelmaat moet bijwerken. Gedoe. Daarom zweren mijn vriendinnen bij een wimperserum. Maar helpen wimperserums je dan echt aan vollere wimpers? Ik ga het proberen! En als je het doet, moet je het goed doen. Het wimperserum waarover ik de meeste positieve reacties lees is die van GrandeLash, hét wimperserum waar iedereen lyrisch over is. Het multi-award winning wimperserum GrandeLash MD heeft kort geleden nog de Cosmopolitan Make up awards gewonnen. Dat belooft wat!

Hoe werkt het GrandeLash wimperserum?
Om resultaat te zien, moet je stug volhouden: na 4 tot 6 weken zie je pas verschil en na 3 maanden heb je een volle wimperbos. Door de gepatenteerde mix van vitamines, antioxidanten en aminozuren wordt de groei van je wimpers gestimuleerd. Het serum hoeft maar een maal per dag aangebracht te worden, ik doe dit het liefst ’s avonds, na het reinigen van mijn gezicht. Je wimpers moeten namelijk schoon en droog zijn voordat je een dun lijntje wimperserum bij de wimperaanzet aanbrengt. Terwijl jij heerlijk gaat slapen, groeien je wimpers als kool. Hoe mooi is dat?

Wat belooft het?
Er zijn onderzoeksresultaten waaruit blijkt dat 97% echt meer wimperhaartjes observeerde. 94% vond de wimpers ook nog eens gezonder en 90% van de ondervraagde had zichtbaar langere wimpers. Ook niet onbelangrijk: het GrandeLash wimperserum is vegan, cruelty free en vrij van parabenen. Omdat het wimperserum op waterbasis is, is het geschikt om te gebruiken in combinatie met contactlenzen, wimperextensions en wimperverf.

Zie ik verschil?
Na twee weken moet ik toegeven dat mijn wimpers al een stuk voller zijn en mijn mascara is makkelijker aan te brengen. Wimperserums zijn dé truc om vollere wimpers te krijgen en voor mij werkt dit beter dan extensions. Ik heb geen zin om eens in de drie weken bij een specialist aan te kloppen en om steeds verloren wimpers in mijn oog terug te vinden. Voor het wauw-effect grijp ik liever naar GrandeLash MD!

Grande lash MD

GrandeLash, €65,- via Esthetichealth.nl