Gun een ander een mooie kerst en zet je in voor vrouwen die uit een situatie van uitbuiting komen

Ieder jaar opnieuw zet Sietkse van Wiemooiwilzijn.nl zich in voor vrouwen. Vrouwen net als jij en ik maar die het minder goed getroffen hebben in het leven. Voor deze groep vrouwen is alles wat voor ons normaal is, een ver van hun bed show. Dit jaar wil Sietske in samenwerking met De Regenboog Groep iets doen voor vrouwen in het ‘Amsterdams Coördinatiepunt Mensenhandel’ Jij kan ook iets doen, zet je in voor vrouwen die een verassing kunnen gebruiken want geven is mooier dan krijgen.

Het Amsterdams Coördinatiepunt Mensenhandel (ACM) biedt veilig onderdak voor vrouwen die uit een situatie van uitbuiting komen. In de opvang zitten momenteel zo’n 70 vrouwen. In het ACM werken vrouwen aan een betere toekomst en krijgen ze hulp op verschillende vlakken. Deze vrouwen verdienen een mooi kerstpakket vinden wij. Gelukkig zijn er al verschillende merken die belangeloos iets schenken en jij kunt ook een steentje bijdragen.

Doneren kan via NL61RABO0327249021 op naam van wiemooiwilzijn te Amsterdam o.v.v. donatie KERST ACM. We bedanken je daar graag voor met een link naar jouw onderneming op onze website. Iets moois cadeau geven aan de vrouwen? Dat kan natuurlijk ook. Kijk op de website van Wiemooiwilzijn.nl hoe je kunt helpen.

Lees hier een interview met Sietske van Wiemooiwilzijn.nl