Gek op geurkaarsen? Wat dacht je van deze geweldige Fornasetti collectie?!

Zijn geurkaarsen een decor-item in je huis> Uhh ja! Als je niet genoeg kan krijgen van mooie accessoires en fijne geuren om sfeer in je huis te creëren, dan hebben we goed nieuws! De nieuwste geurkaarsen van Fornasetti zijn geïnspireerd op een ijsemmer ontwerp genaamd Oggetti Cocktail van Piero Fornasetti’s hand in de jaren vijftig. Wat je ziet is gestileerd, grafisch glaswerk uit de jaren ’50 en weet je wat? Wanneer de kaars is opgebrand, kun je de houder als een cocktailglas gebruiken!

De geur is zomers door de wilde en aromatische Mediterrane kruiden met de distinctieve geur van door de zon verwarmde iris, cederhout en berk. Een betoverende, warme, rookachtige en verfijnde geur die het hele jaar door de ruimte vult met een vertrouwd gevoel van traditie en nostalgie.

Geurnoten
Topnoten: tijm, lavendel Hartnoten: iris, cederhout Basisnoten: tolubalsem, wierrook, berk, labdanum

Fornasetti wordt vandaag de dag geleid door Barnaba Fornasetti die het erfgoed van zijn vader opnieuw leven in blies. Waar vader Piero Fornasetti zich vooral bezig hield met het ontwerpen van meubels en servies, bedacht Barnaba dat een geurlijn met ambachtelijk vervaardigde kaarsen, geuroliën en geparfumeerde kristallen en wierook – in luxe verpakking met typerende Fornasetti decoraties een slimme zet zou zijn. Klopt als een bus! Wij willen alle ontwerpen en geuren in huis halen.

Fornasetti Cocktail Collectie
is verkrijgbaar bij Skins Cosmetics vanaf 13 juni 2019.
Home Scented Candle € 155 – 300 gr.
Large Scented Candle € 265 – 900 gr.
Luxury Scented Candle € 460 – 1,9 kg