Denim brand Calik Denim organiseert 19 april Ever Evolving Talks

Ever Evolving Talks, onthoud die naam. Althans, als je in de mood bent voor een inspirerende dag over kansen en bedreigingen binnen de fashion industrie. Denim label Calik Denim is the brain and the beauty achter dit idee. Dinsdag 19 april nog een lege agenda? Haak aan in Theater Amsterdam!

Ever Evolving Talks: fashion, heel veel fashion

Aanstaande dinsdag, 19 april, is het Ever Evolving Talks dag. De derde editie alweer en dat is niet voor niets. Waar het in 2018 en 2019 (daarna gooide tante C. twee jaar roet in het eten) vooral een samenzijn van professionals uit de mode-industrie was, is het dit jaar ook mogelijk om als consument langs te komen. We like! Er is zoveel over de fashion scene bij te praten wat niet alleen voor de mode-experts, influencers en journalisten interessant is, maar juist voor iedereen. De branche kent namelijk een mooie kant, maar ook een minder fraaie kant. Mag gezegd worden. De fashion industrie behoort namelijk tot één van de meest vervuilende, mensonvriendelijke scenes. En omdat we met z’n allen ons dag in dag uit in een knap kloffie hijsen, gaat het ook jou aan!

Wat je van het programma mag verwachten. Reken op veel toonaangevende (inter)nationale sprekers uit verschillende wereldwijde disciplines en kopstukken uit de modewereld. Waar ze het met je over willen hebben? Denk aan onderwerpen als: Hoe kunnen modemerken op het veranderende consumentengedrag sinds corona reageren tot – en hier slaan wij op aan – hoe een duurzame toekomst met fashion eruit ziet. Hoe ziet de journey van een kledingstuk er van begin tot eind uit, hoe duurzaam, ethisch en rechtvaardig gaat het eraan toe, en hoe kunnen we de branche verbeteren?  Aan het einde van de dag (of net wanneer je klaar bent om terug naar huis te gaan) ben je een bups inspiratie en gedachten rijker waar je wie weet nog iets in je dagelijks leven mee kan.

Oh, en omdat de innerlijke mens ook zo z’n aandacht verdient, zijn er uiteraard ook cocktails, bites en beste beats (dj, put it on).

Alvast een glimp opvangen van hoe het er bij een eerdere editie van Ever Evolving Talks aantoe ging? Check this out. Of als je overtuigd ben, koop dan hier je ticket(s).