Fair fashion: sporten voor een goed gevoel met de Filippa K Soft Sport collectie

Voor mijn baan zit ik vaak hele dagen achter de computer. Júíst daarom vind ik het fijn om regelmatig te sporten. Meestal drie keer in de week. Een avond krijg ik een pittige les bij Andreas Trussat. Dit is een combinatie van yoga, dans, pilates en barre. Het is een mindset voor je lichaam en geest. Daarnaast ren ik zo’n twee keer per week een rondje van vijf kilometer over de hei. En (ik durf het bijna niet te zeggen) daarna doe ik altijd nog een paar oefeningen met behulp van een work-out video op mijn laptop. Ik beweeg bewust om een goed gevoel te krijgen en daarom draag ik duurzame sportkleding voor een dubbel goed gevoel!

Want waarom zou je tijdens jouw work-out niet ook een beetje aan mens en milieu denken? De nieuwe duurzame Soft Sport collectie van Filippa K is stijlvol en ethisch verantwoord. Daarbij zijn alle items veelzijdig zodat je ze naar je training draagt maar ook gedurende de dag een prima outfit hebt. Dit vinden wij toch ook een vorm van duurzaamheid. En vooral op maandag, wanneer ik direct van kantoor naar mijn training ga, is dit erg handig.

In de seamless lijn van Filippa K Soft Sport wordt gebruik gemaakt van antibacteriële, natuurlijke stoffen zoals gerecycled polyamide, polyester en elastane. De stofmixen zijn deels biologisch afbreekbaar en geproduceerd volgens een seamless techniek waarbij geen overtollige stof wordt weggegooid. Al het katoen dat gebruikt wordt, is Better Cotton Initiative. En dit alles doet niks af aan het plaatje want man o man: wat is deze collectie knap!

Filippa K
Top, €190,- Filippa K

Legging Filippa k
Legging, €80 Filippa K

Top
Top, €80 Filippa K

filippa k
Trui, €460 Filippa K