Fabienne Chapot ontwerpt collectie voor Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis

Fabienne Chapot en DNA Gala bundelen hun krachten door samen de Lion Collection te lanceren. Een hebberigmakende collectie waarvan de volledige opbrengst gaat naar het immuuntherapie onderzoek van het Antoni van Leeuwenhoek.

De collectie staat volledig in het teken van de leeuw. Een symbool voor strijdbaarheid en kracht. Zoals je van Fabienne Chapot mag verwachten bestaat de collectie uit een print waarop de leeuw meerdere malen staat.

De exclusieve Lion collectie bestaat uit een t-shirt, make-up bag, telefoonhoesje, portemonnee, sleutelhanger en signature piece, de blouse (hebben!). De collectie zal een jaar lang verkrijgbaar zijn en de totale opbrengst zal worden gedoneerd aan het Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis. Op 24 november 2018 tijdens het DNA Gala wordt de opbrengst bekend gemaakt.

Fabienne Chapot

Lion Collectie van Fabienne Chapot voor het goede doel

Hebben? Zet maandag 11 december in je agenda. Dan wordt de Lion Collection gelanceerd in restaurant BAUT in Amsterdam. Het restaurant zal éénmalig worden getransformeerd tot het Lion pop-up restaurant. De exclusieve avond bestaat uit een 3-gangen diner, live performance en je kunt als eerste een item uit de collectie bemachtigen.

Lijkt het je wat om deze avond bij te wonen? Dat kan! Tickets zijn verkrijgbaar via de webshop van Fabienne Chapot. De dag erna kun je de collectie scoren via de webshop.