Fabienne Chapot bestaat 15 jaar en lanceert een exclusieve Dreampieces capsule collectie

Fabienne Chapot viert feest! Het Nederlandse modemerk bestaat namelijk 15 jaar. Oh god, waar blijft de tijd? Wij kunnen ons nog goed herinneren hoe het merk ooit begon als FAB met iconische portemonnees en later ook tassen. Noem ons fan vanaf het eerste uur! Het 15-jarig bestaan van het inmiddels veel meer omvattende modemerk wordt gevierd met een exclusieve Dreampieces capsule collectie, een speciale Sweet 15-print en een geheel vernieuwde tassen- en accessoirelijn.

Kijk. Daar worden wij hebberig van want de dreampieces capsule collectie is om door een ringetje te halen. En natuurlijk exclusief want de speciaal ontworpen items zijn in beperkte oplage verkrijgbaar.

De wens van Fabienne Chapot was om vakmanschap, creativiteit en kwaliteit tot uiting te brengen en daarvoor drie iconische celebration items te ontwikkelen. Hiervoor kregen de designers maximale vrijheid en de ontwerpen zijn heuse creatieve investment pieces geworden. Opvallende items waarmee je keer op keer de show steelt! Prints en kleur kunnen zeker ook tijdloos zijn, dat heeft Fabienne Chapot de afgelopen jaren keer op keer bewezen. Neem nou het jacket met verfijnde details in het borduurwerk en broderie Anglaise. Een uniek item waar je nog jaren plezier van hebt.
fabienne chapot

 

De collectie bestaat uitde Bernard Jacket, de Philomène Dress, de Philomène Blouse en aanvullend een 100% zijden scarf in een speciaal ontworpen Sweet 15-print. De items zijn vanaf 22 september in beperkte oplage verkrijgbaar op fabiennechapot.com. Prijzen variëren van € 99 voor de scarf tot € 349 voor de jurk.

Sweet 15-print

fabienne chapot
Omdat handgemaakte prints een vast design element binnen het merk Fabienne Chapot zijn, verdient het 15-jarig jubileum een unieke celebration print. De Sweet 15-print is met de hand geschilderd en ontstaan uit de creatieve mindset van de in-house printontwerpers die typische Fabienne Chapot kenmerken zoals harten, sterren en bloemen hebben gecombineerd tot een gedurfde, eigentijdse print. Met de heldere én verfijnde kleuren (meer dan 20!) is het een sterke en vrolijke tribute aan het merk.

Alle items zijn verkrijgbaar op de website van Fabienne Chapot!