Advertorial

De trend van deze zomer: nóóit meer scheren

Dat scheren een tijdrovende klus is hoeven we jullie niet te vertellen. Reden genoeg voor veel vrouwen om de scheergel en het scheermes nimmer aan te raken en voor “puur natuur” te gaan. Voor sommige vrouwen klinkt dit “puur natuur” niet erg aantrekkelijk. Scheren evenmin. Wat moeten vrouwen die zonder al te behaarde benen een scheerloos leven willen leiden dan doen? Die kunnen net als ik thuis aan de slag met de Philips Lumea Prestige, een handige IPL-oplossing om haargroei ernstig te verminderen zodat je niet steeds met een bush zit opgescheept.
lumea
Hoe gemakkelijk is het?
Je lichaam ontharen met de Philips Lumea Prestige is super simpel. Het is een klusje wat je thuis in de badkamer klaart maar ook elders in huis kun jij jezelf ontharen. Omdat het apparaat draadloos is, hoef je je daar in ieder geval geen zorgen over te maken. Ontharen met de Philips Lumea Prestige is een ontharingsoplossing die is ontwikkeld in samenwerking met ontharingsexperts en dermatologen. Alleen in dit geval hoef je niet steeds naar een salon om van je haren af te komen, maar doe je het zelf, thuis. Dit scheelt niet alleen tijd maar ook geld terwijl je huid very smooth oogt.

Philips Lumea Prestige

De verschillende Lumea-opzetstukken
Bij het apparaat worden verschillende Lumea-opzetstukken geleverd. Voor iedere zone gebruik je een ander opzetstuk omdat er verschil in vorm, venstergrote en filter in zit.

Armen, benen of buik
Voor deze huidoppervlaktes gebruik je het opzetstuk met het grootste venster en een holle vorm van 4,1cm. Op deze manier werk je snel en efficiënt.

Gezicht
Heb jij last van een snor en een hekel aan waxen? Dan is het kleinste opzetstuk van 2cm dé oplossing. Dit opzetstuk heeft een platte vormgeving en een geïntegreerde lichtfilter voor extra bescherming van de huid. Waarom wisten we dit niet eerder? Je krijgt namelijk geen rode plekken (die je na het harsen wel krijgt) en de haartjes blijven mega lang weg.

Bikinizone
Hopelijk hullen we ons binnen een niet al te lange tijd in minuscule bikini’s en dan wil je er verzorgd bijlopen. Om plukjes haar die uit je bikini piepen te voorkomen gebruik je het middelgrote opzetstuk van 3cm met een bolle vormgeving. Dit opzetstuk geeft meer energie om de wat stuggere en donkere schaamharen optimaal te behandelen.

Oksels
Ten slotte wil je ook niet met twee flinke plukken haar onder je armen lopen als je je weer in hemdjes kunt vertonen. Voor de oksels is een speciaal opzetstuk (van 3cm) ontworpen met een bolle vormgeving.

Zo werkt het…
Het is heel makkelijk om jezelf van top tot teen te ontharen.
1. Zorg dat je al je haartjes verwijdert door het te behandelen gebied te scheren, waxen of epileren.

meest effectief
2. Gebruik het apparaat alleen op een schone huid vrij van deodorant, bodylotion of zelfbruiner.
3. Test welke stand bij jouw huidtype past met de SmartSkin sensor, deze adviseert per lichaamsdeel in welke stand je moet flitsen. (de instructies kun je vinden in de gebruiksaanwijzing of via deze superhandige Philips Lumea Prestige app).
4. Kies het juiste opzetstuk voor de plek die jij wilt ontharen.
5. Plaats het opzetstuk op de schone huid en flits wanneer het flitslampje brandt door de flitsknop kort in te drukken.
6. Ga zo het hele gebied af en probeer niet twee keer op dezelfde plek te flitsen (dit is nergens voor nodig).
7. Vermijd direct zonlicht de eerste 24 uur, wacht dus even met het showen van de gladde huid.
8. Herhaal de behandeling de eerste 4 à 5 keer om de twee weken, later is het bij om de 4 tot 8 weken een kwestie van bijhouden. Dat merk je vanzelf, ieder huidtype is anders en de haargroei verschilt ook van mens tot mens.
ontharen
Merk je na twee maanden al verschil?
Na regelmatig gebruik van de Lumea Prestige merk ik dat de haartjes steeds minder snel terugkomen. Na de eerste behandeling merkte ik in het begin niet veel. Dit komt omdat het een tot twee weken duurt voordat het haar uitvalt. Pas na twee merkte ik écht verschil en dat is vrij snel. Inmiddels hoef ik niet meer zo vaak te scheren en de haartjes komen stukken minder snel terug. De haargroei verminderd met tot 92% afhankelijk van je huid en haartype. Da’s flink. Ik heb een lichte huid met donkere haartjes, perfect voor de Philips Lumea Prestige.
philips actie
Je koopt de Philips Lumea Prestige hier.