Advertorial

Onbehaard door het leven met de Philips Lumea Prestige

Nooit meer een ‘oeps ik heb mijn benen niet geschoren’ moment? Dat kan! Ik heb het onlangs zelf ondervonden want ik ben mijn haren met de Philips Lumea Prestige te lijf gegaan. Een eenvoudige handeling die, als je het een beetje consequent aanpakt, leidt tot nooit meer haar. Dit is niks bij de tweewekelijkse scheerbeurt!

Scheren is niet zo mijn ding. Ik vergeet het gewoon. Net zoals ik het vergeet om nieuwe scheermesjes te kopen en dat is niet best. Al na een paar scheerbeurten nestelen er zich smotsige bacteriën tussen de mesjes. Eigenlijk is je scheermes na vijf tot zeven scheerbeurten al aan vervanging toe. Wanneer je je scheermes in een vochtige omgeving bewaart, zoals de douche, moet dit nog eerder omdat ‘ie daar roest. Vraag je je af waarom je altijd last hebt van rode bultjes na het scheren? Hierom dus.
Philips Lumea Prestige
Hét apparaat om de teruggroei van haartjes te vertragen
Wil jij het hele jaar door een gladde huid zonder een scheermes aan te raken? Daar kun vanuit je luie stoel aan werken. Niks waxen of andere dure ontharingsbehandelingen in je overvolle agenda zien te passen, je flikt het gewoon met de Philips Lumea Prestige. Het is veilig, want ontwikkeld door dermatologen en super eenvoudig in gebruik. De eerste keer is het even uitvinden hoe de Philips Lumea Prestige werkt (dit vogel je uit met behulp van de handige Philips Lumea Prestige App), maar al tijdens de tweede behandeling kun je je benen ontharen terwijl je je favo serie op Netflix kijkt. En goh… wat lijken mijn benen opeens lang!

scheren0

Het ontharen doet absoluut geen pijn en de haren blijven een hele poos weg. Nu moet ik toegeven dat ik van mezelf niet erg harig ben, dat scheelt. Ik herhaal de behandeling nu eens in de acht weken en geen haar op mijn been die eraan denkt om voor die tijd terug te komen. Daarom heb ik mijn lange broeken verruild voor zomerse kleedjes zodat mijn benen meer zonlicht krijgen. Wie weet worden ze dan ook nog bruin!

Wil jij de Philips Lumea Prestige ook aanschaffen? Je koopt ‘m hier voor €549,99.