Enfait tipt: Deze lipstick dragen we het liefst

Charlotte Tilbury is onder andere bekend door verschillende beroemdheden die de make-up dragen, zoals Olivia Palermo en Amal Clooney. Wederom is er daarom een collectie HOT LIPS 2.0 die gebaseerd is op 11 iconische beroemdheden. De prachte kleuren zorgen immer voor volle en verzorgde lippen die ook nog eens lekker ruiken. Want tja… je lippen zitten onder je neus.

Afijn… HOT LIPS 2.0 is gebaseerd op 11 iconen, waarvan tien vrouwen en één man. Voor de enige man, Edward Enninful (hoofdredacteur van de Britse Vogue) is er een transparante lippenstift ontworpen. De collectie heeft dromerige matte lipsticks geïnspireerd op Amal Clooney, Sofia Vergara, Carina Lau, Susan Sarandon en Charlottes eigen moeder Patsy. Ook zijn er vijf romige tinten geïnspireerd door J.K. Rowling, Kylie Minogue, Alessandra Ambrosio, Jennifer Aniston en style icoon Olivia Palermo.

charlotte tilbury

De cases zijn beeldig – gewoon niet te doen zo MOOI -, de kleuren zijn fraai en qua kwaliteit zal valt er zeker niks te zeuren! Uniek is dat de verpakkingen refillable zijn, dus je kunt jouw favoriete case voor altijd bewaren.

Charlotte Tilbury

Charlotte Tilbury

Lippenstift, €35,- via Charlotte Tilbury