Enfait loves: Het Waldorf Astoria Amsterdam

Het Waldorf Astoria in Amsterdam is de mooiste plek aan de Amsterdamse grachten. Met 5 sterren verwacht je natuurlijk ook een parel maar je dit exemplaar is erg bijzonder. Ik vind het een van de meest luxueuze hotels en als je er niet logeert kun je genoeg andere redenen verzinnen om binnen rond te neuzen. Vooral in de maand mei want dan is het feest! Ter ere van het vijfjarig bestaan zijn er verschillende activiteiten zoals fingerlicking afternoon tea, diners en pamperende spa-behandelingen.


Dit bericht bekijken op Instagram

The sun is shining, the tulips are blooming, and the bees are back to work. Spring has arrived! Are you ready to taste all the flavors of the season with our special edition Afternoon Tea? #TasteOfWaldorf #5YearAnniversary

Een bericht gedeeld door Waldorf Astoria Amsterdam (@waldorfamsterdam) op

Het majestueuze hotel aan de Herengracht 542-556 is al enkele jaren trotse nummer 1 van de luxury hotels in Amsterdam, behoort het tot de tophotels in Nederland en de beste van de wereld. In de afgelopen jaren heb ik er gegeten bij Librije’s Zusje (beste diner ooit en inmiddels is het restaurant omgedoopt tot Spectrum), heb ik er genoten van een afternoon tea en heb ik in de tuin geborreld. Op mijn to-do staat nog een bezoek aan de glamoureuze Guarlain spa waar je geniet van een unieke 80-massage waardoor de stress je lichaam uitsijpelt en je zelfvertrouwen een boost krijgt. Daarna kun je jezelf nog onderdompelen in het zwembad of ontspannen in de sauna. I can’t think of a better day!


Dit bericht bekijken op Instagram

So proud of our @guerlainspaamsterdam for winning the 2018 World Luxury Spa Awards in the categories ‘Best Luxury Beauty Spa’ and ‘Best Luxury Hotel Spa’ in the Netherlands. Thank you to our amazing team of Beauty Therapists! #WaldorfMoment (???? : @Nathanylbns)

Een bericht gedeeld door Waldorf Astoria Amsterdam (@waldorfamsterdam) op


Boek je verblijf in het Waldorf Astoria hier!