Enfait adores: de valentijnseditie

Liefde is mooi en daarom mag je het áltijd vieren. Valentijnsdag is zo’n dag waarop de liefde gevierd wordt. De een vindt het commercieel en de ander maakt er een feestje van. Wij maken overal een feestje van en daarom delen wij de beste give aways in deze valentijnseditie. Want kom zeg, je mag jezelf – of een ander – heus wel eens een keer verwennen.

Liefde gaat door de neus

Versier de ruimte met de limited edition Scented Candle Roses van Diptyque. Deze weelderige geurkaars bezorgd je zwoele en bijzondere avonden.

geurkaars

Scented Candle Roses, €67 Diptyque via Skins

 

Amour Wire Word

Zeg het met weinig woorden maar wel met één woord: ‘Amour’. Prachtig om aan de muur te hangen!

amour

Amour Wire Word, €40 Zoé Rumeau via Archive Store

Een serenade in een potje

Ben je niet gezegend met een gouden keeltje maar wil je toch romantisch doen? Breng dan een serenade in een potje. De Jusbox Golden Serenade klinkt dan niet als muziek in de oren, het ruikt zeker wel naar meer!

golden serenade

De Jusbox Golden Seranade €280 verkrijgbaar via www.thecofcosmetics.com 

Maak indruk met knalroze

Knalroze. Daar kan geen mens omheen! Dus wil je de aandacht trekken? Geliefd zijn? In het middelpunt van de belangstelling staan? Trek dan dit roze pakkie aan!

ivy oak jumpsuit
Jumpsuit deep pink, €229 Ivy & Oak

Voor altijd mijn hartje

har ornament
Wil jij een ander jouw hart geven? Dat kan in de vorm van dit knappe ornament. Hang het op een plek in het oog zodat je altijd aan de liefde van je leven denkt.
Handsome Heart Ornament, €28 Skippy Cotton Archive Store

Stort je hart uit

valentijn
Romantische momenten, dagelijks geluk en iemand die je altijd begrijpt – jullie relatie is het bundelen waard. Elma van Vliet helpt je op weg met creatieve invulopdrachten en inspirerende vragen, zodat je op een onvergetelijke manier kunt laten zien hoe lief jouw allerliefste is.
Vier de liefde, €12,95 Elma van Vliet (verkrijgbaar via de boekhandel)

Rock Roses

Marie Stella Maris

Houd je niet van onnodige meuk? Rock Roses van Marie-Stella-Maris is een mooi cadeau waarmee je niet alleen je lief maar ook meer mensen in de wereld blij maakt. Want voor elke aankoop, doneert Marie-Stella-Maris een vast bedrag aan schoondrinkwater-projecten.

Hand & body Gift Set €39 Marie-Stella-Maris

Een bos bloemen? Denk groter: geef een boom

Wil je een keer iets origineels weggeven? Geef een boom! Treedom maakt de planeet een beetje groener en dat is mooi. Speciaal voor Valentijn heeft Treedom een limited edition ‘Valentijnslijn’ waarbij jullie liefde bezegeld wordt met een boom. Deze boom wordt gepland op een plek waar het hard nodig is en de boom met behulp van liefde van boeren kan groeien. Helemaal leuk!

Let’s green the planet en kies op Treedom een boom voor elk budget.