En- dat wil je: een update met onmisbare schoenklassiekers

Sommige schoenen zijn net zo belangrijk als je ondergoed, je witte T-shirt en een paar jeans. Schoenen die misschien niet heel gek zijn, maar waar je altijd van op aan kunt. Jouw trouwe tweevoeters die onmisbaar zijn in iedere garderobe.

Espadrille loafer
Al jaren is de espadrille een comfortable doch fashionable klassieker die zich aanpast aan iedere stijl. Klassiek met een rokje of stoer onder een jeans, werkelijk waar, dit is een zomer must have. De espadrilles van Fred de la Bretoniere worden met de hand gemaakt in Portugal en Spanje. Heuse craftmanship en dat zit altijd goed!

Fred de la Bretoniere

Espadrille, €89,95 Fred de la Bretoniere

 

Zwarte slipper
Bovenaan ons lijstje staat op dit moment de slipper. Zonder slippers is je schoenenkast in de zomer niet compleet. Je draagt ze onder een jurkje of lekker makkelijk onder een yoga outfit. Altijd goed en welja nu we toch bezig zijn, delen wij een knap klassiek exemplaar.

Notre V

Zwarte slipper, €99,95 (nu met 20% korting) via Omoda

Sandaal met hak
Ooh lala… wij vinden de schoenen van Wandler een partij mooi! Dus deze sandaal met hak mag niet in dit lijstje ontbreken. Dit exemplaar is een investering maar geloof het maar, dit muiltje ga je met liefde dragen.

Wandler

Zwarte sandaal, €375 Wandler