Eindelijk: er komt een Spice Girls reünie

Naar verluidt smeden de Spice Girls een plan om een eenmalige comeback te maken voor een reünie, een album en een tv-show. Doe je haren in twee knotjes, trek je trainingspak aan en haal je plateauzolen uit de kast. Dat wordt genieten.

De girl squad was in 2007 weer even samen te zien en in 2012 maakte het vijftal zelfs een comeback voor een optreden tijdens de sluitingsceremonie van de Olympische Spelen in Londen. Iedere jaar begint de geruchtenmolen weer te draaien dat de Britse meiden weer samenkomen voor een reünie. Maar volgend jaar lijkt het er eind-e-lijk ook echt op dat het gaat gebeuren.

Mel C is dit keer de aanstichter van een reünie, laat de Britse krant The Sun weten. Nu is het altijd nog maar de vraag of Victoria Beckham wil meedoen. Telkens als er geruchten waren over een comeback, was zij namelijk de enige Spice Girl die geen zin had in een get together. Op dit moment gaan de geruchten alle kanten op. Zo zouden ze dames niet alleen samenkomen, maar ook een nieuw album en een televisie show. En zou Posh toch weer te druk zijn met haar modemerk.

Fingers crossed dat de reünie er daadwerkelijk gaat komen. Ik kan wel wat spice in my life gebruiken!