Editor’s pick: Moederdag editie

Oh, Moederdag. Een heerlijke dag om je moeder, zus of vriendin te laten weten hoe bijzonder ze is. Of je dit nu doet met kruimelende croissantjes in bed, een dikke knuffel of een fijn cadeau: alle gebaren zijn fijn.

9 mei mogen we waarschijnlijk nog niet knuffelen maar daarom is het juist leuk om iemand te verrassen met een kaartje of een leuk cadeau.

Een knap huidje
Royal Fern

De Phytoactive Skin Perfecting Essence is een reiniging met meerdere functie. Het verkleint poriën, exfolieert de huid lichtelijk, werkt anti-oxidatief en ontstekingsremmend, produceert collageen en voorkomt en verminderd hyperpigmentatie. Wondergoedje voor moeders!

Royal Fern Phytoactive Skin-Perfecting Essence, €79 voor 200ml via Skins Cosmetics

Slaap zacht
slaapmasker
Moeders zijn ook weleens moe. Met dit masker dek je heerlijk je oogjes toe!
Slaapmasker, €41,94 via Yolke

Zachte handen 
byredo

Zachte handen, dat willen we allemaal. Maar met al die antibacteriële middeltjes en een ontzettend droge lucht voelen je handen eerder aan als schuurpapiertjes. Deze heerlijke scrub zorgt ervoor dat de handen weer zacht en soepel worden.
Hand Scrub Rose Byredo, €45 voor 100 ml via Skins Cosmetics

Put a ring on it
pandora ring
Bij Pandora hebben ze één belangrijke missie: mensen de kracht te geven te laten zien wie ze zijn en te zeggen waarvan ze houden. Door een aantal van de fantastische facetten van moederliefde in de huidige wereld te laten zien, willen ze op Moederdag van dit jaar moeders overal ter wereld inspireren, in het zonnetje zetten en bedanken.
Kijk op de website van Pandora voor de hele collectie

Culinaire afternoon tea Waldorf Astoria X Igone de Jongh
Waldorf astoria
De Afternoon Tea van Waldorf Astoria Amsterdam is inmiddels een begrip, maar nooit was de
uitvoering zo uniek. De Afternoon Tea staat dit seizoen in het teken van tien wereldberoemde
balletvoorstellingen, waaronder De Notenkraker, Het Zwanenmeer, Romeo en Juliet en Doornroosje. Een heerlijk culinair cadeau waarmee je alle verwachtingen overtreft!
Bestel de afternoon tea van Waldorf Astoria via www.luxuryathome.amsterdam.

Dat riekt naar meer!
geurkaars skins
Moeders zorgen voor sfeer in huis net als kaarsen. Geef je iemand een kaars? Dan geef je een beetje warmte en gezelligheid.
Scented Candle Ambre Diptyque, vanaf €32 via Skins Cosmetics

Pure Glow
Aime
Iedereen kan wel eens een boost gebruiken. De Pure Glow voedingssupplement van Aime zuiveren de huid, verbeteren de spijsvertering en werken ontstekingsremmend. Perfect bij een detox, met als resultaat een stralende huid.
Pure Glow Aime, €30 via Skins Cosmetics