Droomplekken: deze design vakantievilla’s in Europa

We mogen weer reizen en vooral binnen Europa is dit goed te doen. Bovendien is Europa adembenemend mooi mits je weet waar je moet zijn! Heb jij een voorliefde voor onontdekte plekjes? Voor knappe interieurs en design? Dan delen we graag een waardevolle tip: The Thinking Traveller. Dé verzamelplaats waar alle design vakantievilla’s te vinden zijn. Geloof ons, deze droomplekken op bijzondere bestemmingen overtreffen al jouw verwachtingen.

Design vakantievilla’s in Europa

Deze unieke droomvilla’s, die exclusief via The Thinking Traveller te boeken zijn, zijn van alle gemakken en luxe voorzien. Of je nu op zoek bent naar een verblijf op Sicilië of een plek op Mallorca, The Thinking Traveller heeft vast en zeker wat jij zoekt. De villa’s worden aan jou verhuurd en dat betekent dat er geen andere vakantievierders zijn waar je rekening mee hoeft te houden. Wel zo fijn! De meeste villa’s zijn geschikt voor meerdere gezinnen dus erg leuk om met familie of vrienden te boeken. Laat je tijdens je vakantie in de watten leggen door een privé-chef of vertoef urenlang aan het zwembad, het kan allemaal. Zelfs aan de vakantievierders die in shape willen blijven is gedacht, zo beschikken verschillende villa’s over een gym.

Het oog wil ook wat

Wanneer wij op vakantie gaan, willen we geprikkeld en geïnspireerd worden. Hoe teleurstellend is het dan als de inboedel bestaat uit oude meuk? Zo tref je de villa’s van The Thinking Traveller in ieder geval niet aan. Daar rust je uit op zorgvuldig uitgekozen antiek meubilair of moderne design meubelstukken.

Unieke ervaringen

The Thinking Traveller werkt op elke locatie samen met lokals die de omgeving en haar geheimen als geen ander kennen, alle stress wegnemen en fungeren als helpende hand. Hoe extravagant het verzoek ook is; bijna alles is mogelijk met de ThinkExperiences van The Thinking Traveller. De Etna vanuit de lucht bewonderen? Een avontuurlijke helikoptervlucht is zo geregeld. Een enorme fan van mozzarella? Laat je inspireren tijdens een workshop kaasmaken in een authentieke trullo. Je kunt het zo gek niet bedenken of het wordt voor je geregeld.

Ben jij nieuwsgierig geworden? Spiek dan maar even met ons mee!

The Thinking Traveller

The Thinking Traveller

The Thinking Traveller