Dit draag je vandaag op je werk

Eindelijk is het zo ver: de eerste tropische dagen komen tevoorschijn! Heb jij die sandaaltjes en zonnebril ook al uit de kast getrokken? In de ochtend kan het al bloedheet zijn en in de middag is de temperatuur buiten niet te houden. Binnen zit je met een beetje geluk in de airco of zweet je je kapot. Op dit soort dagen wil je ook stijlvol voor de dag komen maar de wisseling van temperaturen (airco en zon) maken het erg lastig. Wij geven je 4 tips waarmee jij stijlvol en comfortabel op je werk verschijnt.

Maxi Dress
Op de werkvloer wil je je comfortabel voelen en er toch zomers uitzien. Een bohemien maxi dress is dé oplossing. Korte rokjes zijn een absolute no-go… niet alleen laat je teveel van jezelf zien, je bovenbenen blijven ook aan je bureaustoel plakken. Het is toch wel fijn als jij wat stof om je huid hebt bij deze temperaturen!
cecilie copenhagen
Lange jurk, €239 Cecilie Copenhagen

Blote voeten
Blote voeten zorgen voor verkoeling! Iets wat vaak vergeten wordt wanneer de zon weer begint te schijnen en de sandalen weer uit de kast gehaald worden: verzorgde voeten. Als je open schoenen draagt zorg dan in ieder geval dat je teennagels goed in de lak zitten en dat die eelthakken verdwenen zijn.

omoda
Witte sandaal, €49,95 via Omoda

Laagjes
We hadden het net over die airco, nou het kan behoorlijk vriezen als je de hele dag achter je computer zit bij een loeiende airco. Een jasje of vestje mee naar kantoor is heus geen overbodige luxe.

cecilie copenhagen
Jasje, €269 Cecilie Copenhagen

Show of your jewels
Nu is de tijd! We dragen minder sjaals, coltruien en andere verhullende kledingstukken waardoor sieraden goed tot z’n recht komen. Dus pak je favoriete ketting en laat ‘m zien!
perla by eenvoud
Ketting, €200 Perla By Eenvoud via Wolfware