Dit zijn onze favoriete beautyproducten

We willen allemaal mooi zijn en roepen al jong de hulptroepen in. Schoonheid komt van binnenuit maar ook de potjes crème en tubes zalf verschijnen een voor een in jouw leven want dat zijn de kersen op de taart. Als jij goed voor jezelf zorgt, mag je je best verwennen met fijn beautyspul.

Als beautyliefhebber deel ik mijn favoriete producten die ik dit seizoen het meeste gebruik. Want in de winter gebruik ik andere producten dan in de zomer.

la mer
Genaissance de La Mer
La Mer is bekend van Miracle Broth, dit complex dat gemaakt wordt van zeewier en mineralen, vormt het hart van alle producten van La Mer. Omdat ik afgelopen zomer de dertig heb aangetikt, vond ik het tijd worden voor een heuse verjongingskuur. Genaissance de La Mer is het nieuwste product van La Mer en het belooft om lijntjes en rimpels in de huid te verzachten. Na gebruik ziet de huid er egaler, frisser en stralender uit en ook het collageen en elastaan in de huid krijgen een boost. Je moet er wel wat voor over hebben want het serum is peperduur, dit komt door de kristallen uit de Miracle Broth. Toch is het fijn spul en smeer ik liever dan dat ik een paar naalden in mijn rimpels zet.
Genaissance de La Mer Serum, €550,- voor 30ml via de Bijenkorf

sara rosalie
Sara Rosalie
Stukken minder prijzig maar ook onmisbaar zijn de lipbalm en moisturizer van Sara Rosalie. Zeker in de winter smeer ik de moisturizer dagelijks op m’n gezicht. Ik noem het een wondermiddel, want: door de lanoline (vet van schapenvachten) is de crème super hydraterend en dat kan mijn droge huid wel gebruiken. Ook mijn lippen blieven hydratatie en dat is précies wat de lipbalm doet, ik kan niet meer zonder!
Daily Moisturizer, €28 en Lipbalm, €14,50 via Sara Rosalie

madara
Mádara SOS Hydra Repaid Intensive Serum
Helpt tegen de droge en schrale plekjes op mijn huid waar ik in de winter veel last van heb. Mijn huid voelt vaak droog en trekkerig aan en het liefste smeer ik de hele dag door. Dat is onhaalbaar en gelukkig ook niet nodig als je één keer per dag de juiste producten gebruikt. Het Mádara SOS Hydra Repaid Intensive Serum trekt snel in en voelt absoluut niet plakkerig aan. De werking komt door de actieve ingrediënten zoals zonnebloemolie en hyaluronzuur. Do I need to say more?
Mádara SOS Hydra Repaid Intensive Serum, €35 voor 30ml via Mádara

white vetiver
Abel Odor
Natuurlijke producten hebben altijd mijn voorkeur en al helemaal als de kwaliteit ook nog eens top is. Frances van Abel Odor heeft het geflikt: ze heeft een natuurlijk parfum gecreëerd waar je ook nog eens héél blij van wordt. Het is geen muffe lucht maar een prikkelende geur, vooral White Vertiver spray ik bijna dagelijks op mijn huid.
White Vetiver, vanaf €45 Abel odor

marie stella maris
Marie-Stella-Maris
De liquid soap van Marie Stella Maris mag ook niet ontbreken. Niet alleen omdat ik de zeep dagelijks gebruik, het is écht feest om de zeep iedere dag te gebruiken. Het wassen van m’n handen is inmiddels een ritueel geworden voor het slapengaan… door de zeep worden je handen zacht en blijven ze lekker ruiken. Dit is het allerfijnste voordat je in slaap valt.
Vloeibare zeep, €34 Marie-Stella-Maris

Lees ook: alles over mijn behandeling met Genaissance de la Mer.