Dit zijn momenten waarop een haarparfum opeens erg goed van pas komt

Parfum voor in je haar klinkt decadent en ik dacht eigenlijk dat ik er geen nodig had. Toch is een parfum speciaal voor je haar zo gek nog niet. Haarparfum zorgt namelijk voor een snelle opfrisser op je hoofd zonder je haar te beschadigen. Sterker nog: de meeste haarparfums beschermen en verzorgen je haar juist! Stukken beter dan de normale parfum die je zo nu en dan toch wel eens in je haar spuit.

In de meeste parfum zit alcohol, dit droogt je haar enorm uit. Een hair mist voedt het haar juist en beschermt het tegen de schadelijke stoffen van buitenaf. Het is dus veel meer dan een heurlijke geur en daarom grijp ik de laatste tijd steeds vaker naar een flesje haarparfum.

Na het sporten
Ik weet niet hoe het met jou zit, maar ik was mijn haar het liefst zo min mogelijk. Dit komt neer op drie keer per week, dan ziet het er zeg maar nog fatsoenlijk en niet vet uit. Alleen sport ik ook wel eens op dagen dat ik nét mijn haren heb gewassen, het liefst was ik mijn haar dan nog een keer maar dat is echt funest voor je hoofdhuid. Daarom spray ik tegenwoordig een beetje heerlijke hair mist in mijn haar!

Na gezelligheid rondom een vuurtje
Het is herfst en ons huis is daar helemaal op ingericht. Met vuur… we hebben een open haard, een vuurschaal en fikken er dus op los. Knus, warm en het STINKT! Nouja… ik vind de geur van vuur best lekker rieken maar het blijft zo in je haren hangen. Drie keer raden wat ik tegenwoordig doe: sprayen!

Kortom haarparfum is heel handig want je haar riekt niet alleen lekker, het wordt ook nog eens verzorgd! Daarnaast is een fles hair mist / haarparfum van jouw lievelings geur vaak goedkoper dan het parfum zelf. Good to know right? Dit zijn mijn favoriete geuren:

HAIR AND BODY MIST EMPRESSA
Hair and body mist Empressa, €67 Penhaligon’s via Skins Cosmetics

hair mist
Amyris femme Scented Hair Mist, €55 Francis Kurdijan via Skins Cosmetics