Dit zegt de vorm van je wenkbrauwen over jou

Wenkbrauwen zijn echte eye catchers – vandaar de hype. Niets doet meer voor je gezicht dan een stel goed geplukte wenkbrauwen. Al plukt niet iedereen ze en dat pakt ook wel eens goed uit! Hoe dan ook: wenkbrauwen vertellen de wereld iets over je persoonlijkheid.

normale wenkbrauwen
Normaal gevormde wenkbrauwen
Wat is normaal? In dit geval zijn normale wenkbrauwen niet té dik of juist té dun. Niet té hoog of niet té laag. Ze zijn niet enorm gebogen en ook niet extreem recht. Heb jij deze wenkbrauwen? Dan hoef je niet per se een statement te maken met je wenkbrauwen. Je bent oprecht, traditioneel en maakt dingen niet ingewikkelder dan dat ze zijn. Omdat je je niet kunt identificeren met drama-queens en je je focust op dingen de er écht toe doen is het fijn om met jou om te gaan.

rechte wenkbrauwen
Rechte wenkbrauwen
Dit type wenkbrauw lijkt vrij veel op de normaal gevormde wenkbrauw, behalve dat hij stukken rechter is. Het is een natuurlijke wenkbrauw waar niet al te veel aan geplukt is. Met rechte wenkbrauwen krijg jij wat je wilt. Je bent recht voor z’n raap en niet bang om eerlijk te zijn. Dit betekend niet dat je je niet kunt inleven in andermans gevoelens, maar je zult ook nergens omheen draaien. Mensen vertrouwen je.

ronde wenkbrauwen
Ronde wenkbrauwen
Dit soort wenkbrauwen zijn niet perse dik of dun, maar vallen vooral op omdat ze zo rond zijn. Vaak staan ze ook wat hoger boven je oog. Ronde wenkbrauwen staan voor drama, en dat is niet per definitie slecht. Je bent namelijk creatief, houdt van theater en maakt graag een statement. No-way dat jij als grijze muis door het leven gaat, je staat liever in het middelpunt van de belangstelling en je bent een geboren performer. Je weet als geen ander hoe je mensen moet vermaken.

wenkbrauwen schuin omhoog
Schuin omhoog
Deze wenkbrauwen gaan van de binnenkant van je oog schuin omhoog naar je buitenste ooghoeken. Met deze wenkbrauwen ben je best serieus en kun je zelfs streng overkomen. Je laat niet met je sollen, bent een no-nonsense type en zakelijk erg goed. Je weet wat je wilt, en hoe je dingen voor elkaar krijgt. Toch blijf je altijd vriendelijk en respectvol, daarom waarderen mensen je enorm.

Lees ook: Mensen met groene ogen blijken dus ongelofelijk speciaal.

korte wenkbrauwen
Korte wenkbrauwen
Zijn zoals we het zeggen: korter dan normaal gesproken. Heb jij korte wenkbrauwen? Dan heb jij ooit iets te gretig geplukt of ben je erg van de details. In ieder geval bent je gemotiveerd en volhardend, iets wat anderen in jou bewonderen. Je zult niet snel fouten maken omdat je altijd gefocust bent.

dikke wenkbrauwen
Volle wenkbrauwen
Zijn fors en wild. Je hebt ze nimmer geëpileerd of volop laten groeien nu ze on-trend zijn. Je leeft ‘au naturale‘ en neemt dingen zoals ze zijn. Volle wenkbrauwen wijzen op een vrije geest en enorm veel affectie met de natuur. Je maakt je minder zorgen om wat andere van je denken, leeft bewuster en voor je eigen geluk. Schoonheid zit ‘m overal in.

unibrow
De unibrow
Is vaak helemaal niet geplukt en groeit aan een stuk door zonder ruimte tussen beide wenkbrauwen. De unibrow is een teken van individualiteit en een zekere opstandigheid. Je maakt je absoluut geen zorgen om wat anderen van je denken, sterker nog: je bent uniek en dat wil je graag zo houden. Je bent creatief en hebt een levendige fantasie. Het grootste deel van de dag spendeer jij al dagdromend.

Lees ook: 6 x de perfecte wenkbrauwen.