Dior Couture Spring 2021: Château du Tarot

De Paris Couture week is een van de meest magische weken van het jaar. Altijd. Zelfs nu niemand de show in levende lijve kan aanschouwen, is het een waar genoegen om digitaal front row plaats te nemen. Zo heeft Dior een indrukwekkende film gemaakt om de Dior Couture Spring 2021 collectie te onthullen. Deze meeslepende film is geregisseerd door de Italiaanse filmmaker Matteo Garrone en toont het verhaal achter de collectie en natuurlijk het bewonderenswaardige eindresultaat.

De nieuwe collectie, het werk van creative director Maria Grazia Chiuri, neemt ons mee naar een tijd waarin tarotkaarten, waarzegsters en bijgeloof onderdeel waren van het dagelijks leven. Dit resulteert in een magische collectie waarin figuren op de tarotkaarten tot leven komen en schitteren in zwierige avondjurken en geborduurde mantels. Ook de accessoires hebben een schitterende hoofdrol in de korte film waarin we het verhaal volgen van een jong meisje dat op zoek is naar haar identiteit. Om zichzelf te vinden moet ze heel wat obstakels, in de vorm van levende tarotkaarten, overwinnen.

Dior spring summer 2021
Ode aan Monsieur
Wie zich verdiept in Dior, weet dat monsieur Dior erg bijgelovig was en zich regelmatig de toekomst liet lezen door een waarzegster. Het is dus niet zo gek dat Maria Grazia Chiuri zich liet inspireren door tarotkaarten.

Kijk hier de Dior Couture Spring 2021 film:


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Dior Official (@dior)