Deze vreemde beauty behandelingen zijn ‘hot and happening’

Ooit gedacht dat je operatief kuiltjes in jouw wangen zou laten maken? Ja. Het wordt steeds gekker. Steeds meer vrouwen hebben flink wat duiten over voor een stel designerkuiltjes doormiddel van plastische chirurgie. Logisch want het is één van de zeven schoonheden en alles is te koop. Maar ook echt álles als we de onderstaande trends moeten geloven:

Onderkinmasker
Zo kun je naast schattige kuiltjes in de wangen ook iets aan je onderkin laten doen. Daar heb je zelfs geen operatie voor nodig maar dit gebeurt gewoon met een masker. Nadat je de ChinUp hebt aangebracht, slinkt je kin tot twee centimeter. Wij zijn niet zo goedgeleuvig en slaan dit masker voor het gemak even over.

De wenkbrauwpruik
Maar de wenkbrauwpruik werkt zéker wel. Ik bedoel, als je iets op je gezicht plakt, is dat overduidelijk. De pruik bestaat al jaren voor mensen met haaruitval na ziekte maar is nu ook populair om vollere wenkbrauwen te creëren. Gewoon voor de mooi.

#sold ?

Een bericht gedeeld door Hung Vanngo (@hungvanngo) op

Zelf je haar knippen
Oké, dit is officieel geen trend maar steeds vaker hoor ik dat vrouwen liever zelf met de schaar aan de slag gaan. De kapper? Dat kost toch veulste veul. 

Omg, dying… ???? Repost @wakeupandmakeup

Een bericht gedeeld door Hung Vanngo (@hungvanngo) op

Nieuwe handlijnen
Dit is een ingreep waar weer een mes aan te pas komt en daarmee is je lot voorspellen aan de hand van je handlijnen makkelijker dan ooit! In Japan is het razend populair.

Een facelift zonder operatie
Dit mondstuk is de nieuwe beugel voor rijpe vrouwen. Althans, als je een strak gezicht wilt behouden… zou het?

Teenverkorting
Heb jij een lange teen waardoor jouw pump niet zo fijn zit? Dan snij je daar toch een stuk tussenuit? De teenverkorting wordt ook wel ‘Assepoester chirurgie’ genoemd en wij waarschuwen je alvast: het herstel duurt eeuwen en wie weet loop je nooit meer normaal!