Deze parels behoren tot de mooiste hotels in Gent

Wij vliegen bar weinig dit jaar maar hebben wel goesting om een nachtje in een andere stad te logeren. In Gent bijvoorbeeld. Want daar kun je overnachten in knappe hotels en ja, het maakt wel uit waar je slaapt. Van hotels met een prachtig interieur raken wij helemaal geïnspireerd. Vandaar drie hotels waar je voor altijd wilt blijven plakken.

verhaegen gent
B&B The Verhaegen
The Verhaegen is eigenlijk geen hotel maar een bed & breakfast… en wat voor een! Bij B&B The Verhaegen overnacht je in elegante kamers in het hart van het historische Gent. Het momument is een architectonische parel en werd met behoud van al zijn authentieke details gerestaureerd. Er zijn vier kamers die stuk voor stuk met liefde ingericht zijn. Geef je ogen de kost want je raakt niet uitgekeken. Overal vind je verzamelde items uit bijvoorbeeld het oude Azië of juist moderne kunstwerken. Dit hotel is echt een plaatje en zeer uniek.
Boek hier een kamer.

hotel gent pillows
Pillow Grand Boutique hotel Reylof
Wederom een beeldig gerenoveerd monumentaal pand om te gaan logeren. Interieurarchitect Lot Sturm kreeg de taak om het boutique Pillows Hotel Reylof tot in de puntjes op te knappen. Het werd een eigentijdse inrichting met authentieke details en klassieke elementen. Het hotel heeft ook een restaurant waar je voortreffelijk een vorkje kunt prikken en vergaderruimtes.
Boek hier een kamer.

gent hotel
1898 The Post
Jawel. Weer een grandioos gebouw om te zien waar wij maar al te graag logeren. Hotel 1898 The Post is onderdeel van de Zannier Group en heeft 38 kamers. Bij binnenkomst waan je je in een andere wereld. De donkergroene wanden creëren een warme sfeer en je ziet overal knusse hoekjes. De zitkamer heeft een open haard waar je bij het knisperende vuur een cocktail kunt drinken. Trek? Dan ga je naar The Kitchen, het restaurant van het hotel. Alles onder een dak. Mocht je aan de kleinste kamer voldoende hebben? Dan moet je de ‘postzegelkamer’ boeken. In de ‘brieven’ heb je iets meer ruimte en de suites zijn de ruimste kamers. Klein of groot, beeldig zijn ze allemaal en we zijn gek op de marmeren badkamertegels.
Boek hier een kamer.