Déze interieur kleuren gaan 2022 domineren

Wie niet vies is van een beetje experimenteren met kleur, kan dit jaar weer lekker aan de slag: de interieur kleuren van 2022 zijn beeldig in huis. De meest recente interieurgoeroes voorspellen een jaar vol natuurlijke, zachte en optimistische tinten. Dat is geen overbodige luxe, na een lange, saaie en grijze periode. Een huis zonder kleur is een gemiste kans.

Interieur kleuren 2022

De interieur kleuren voor 2022 hebben weinig op met zwart of wit, maar zijn eerder zacht en aards. Natuurlijke kleuren zijn altijd een aanwinst in huis want de natuur verveelt nooit. Deze tinten creëren een rustige basis, ze zijn vaak niet te fel en voelen prettig aan zodat je in één klap meer sfeer in huis haalt. De kleuren laten zich goed combineren met andere natuurlijke materialen zoals hout, jute of wol.

aardse kleuren

De kleur Forest Bathing domineert

Renaulac heeft dé trendkleur van het jaar bekend gemaakt, #343 Forest Bathing. Deze kleur past perfect in het plaatje waarbij we zien dat mensen behoefte hebben om de natuur in huis te halen met als doel een rustgevende ambience te creëren. Aardse tinten staan hierin centraal. De kleur #343 Forest Bathing past bovendien ontzettend goed bij de andere aardse tinten uit het palet waar je dit jaar mee aan de slag wil gaan.

interieur kleuren

Al meer dan 200 jaar spreekt Renaulac als Franse verffabrikant zowel specialisten in de bouwsector als doe-het-zelvers aan. Het merk levert hoogwaardige kwaliteitsproducten.