Deze 5 beautyproducten willen wij!

Iedere vrouw heeft een zwak voor beautyproducten. Of je nu zwicht voor een heerlijk geurende shampoo of je laat verleiden door een kekke kleur lippenstift. Je bent schuldig. Wij hebben zo onze evergreens wat beautyproducten betreft. Toch hebben wij ons oog laten vallen op exemplaren die daar ook nog wel bij kunnen.

Rahua shampoo en conditioner
haarverzorging
Deze haarproducten zijn 100% natuurlijk en afkomstig uit het tropisch regenwood. De shampoo en conditioner zorgen voor schone, verzorgde haren zonder dat de natuurlijke beschermingslaag op de hoofdhuid beschadigd. Er zitten geen chemische reinigingsbestanddelen in en de producten worden niet op dieren getest. Tijdens het douchen ruik je een heerlijke geur van Palo Santo (heilig hout).
vanaf €8,50 via Skins

Inside out beauty: 6 ingrediënten die voeden en doen stalen!

Formulary 55 zeezout & Lavendel hand en body crème
zeezout lavendel
Omdat wij alles met zeezout willen hebben! Deze crème met maakt de huid zijdezacht en ruikt verrukkelijk! En niet geheel onbelangrijk: het mooie potje mag er ook wezen.
€18 via Miuse

Marble & Milkweed badzout met roos en kardemom
badzout
Dit met de hand gemaakte badzout is een feestje voor in bad! Nu is badderen ongetwijfeld een aangename bezigheid maar met ingrediënten als roze Himalaya zout, organische kokosolie, vitamine E, magnesium, roos en kardemom word het nog nét iets beter.
€22,18 via Etsy

Kure Bazaar nagellak
nagellak
Wij houden wel van een manicure op z’n tijd. Daar hoort als vanzelfsprekend een mooie kleur lak bij. De collectie van Kure Bazaar heeft veel kleuren die wij nou nét nodig hebben. Is dat even HANDig!
€16,95 via Miuse

Il Profvmo parfum met cacao
parfum
Eh hallo? Lezen wij iets met chocolade? Deze parfum draagt de naam Chocolat Fraise omdat er cacao in het hart zit. Natuurlijk willen wij deze hebben! Het is een bijzondere creatieve geur waardoor je anders ruikt dan de rest.