De volle maan van 12 maart zorgt voor verandering

De volle maan op 12 maart staat in het teken van het sterrenbeeld maagd. Het is een maan die van oudsher staat voor nieuw leven in de natuur. Lente. Bloei van planten, bloemen, bomen en de geboorte van nieuw leven. Spiritueel gezien staat deze maan ook in het teken van verandering en vernieuwing. De maan geeft je kracht om te manifesteren maar dan wél met beide benen op de grond.

De nuchtere maagd is realistisch en geordend, hierdoor slaat het hoofd niet op hol en ga je nooit voor het onhaalbare. Realiteit speelt een belangrijke rol. Als je niet realistisch bent kom je nooit een stap verder, zo is nu eenmaal het leven. Je zult je altijd moeten beseffen dat sommige idealen onbereikbaar zijn en dat je stap voor stap naar een doel toe moet werken. Houd focus en laat je niet tegenhouden door onzekerheid of een gebrek aan zelfvertrouwen. Er komen áltijd tegenslagen op je pad en de eeuwige perfectionistische maagd kan hier moeilijk mee omgaan.

Verandering is er altijd
In dit leven blijft niks hetzelfde. Dit is beangstigend maar biedt ook kansen. Nieuwe mogelijkheden zorgen voor nieuwe energie en dit zorgt ervoor dat je nieuwsgierig blijft. Dit laatste stimuleert creativiteit en openheid. Spendeer energie aan dingen die je wilt laten groeien en wordt je bewust van de kracht van het manifesteren. Voel in je hart wat je wilt laten groeien en laat je vooral niet leiden door angsten ook al blijft verandering moeilijk. Je zult áltijd keuzes moeten maken maar wie niet kiest komt niet verder. Je kunt alleen scheppen als je loslaat.

Lees ook: 6 tekenen dat het tijd is om je leven te veranderen.